Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Balstogėje kritusio „Panevėžio“ strategas priekaištų savo vyrams neturėjo

„Panevėžio“ futbolo klubas bendru rezultatu 1:7 UEFA Čempionų lygos atrankos varžybų antrame etape nusileido Balstogės „Jagiellonia“ komandai, kuri jau kitą savaitę susigrums su stipriausia praėjusio sezono Norvegijos komanda Budės „Glimt“.
Stijnas Vrevenas
Stijnas Vrevenas / Jagiellonia.pl nuotr.

Panevėžiečiai žais Europos lygos atrankos varžybų trečiame etape – ten laukia Izraelio čempiono Tel Avivo „Maccabi“ išbandymas, turėjusio pripažinti Bukarešto FCSB pranašumą.

Po pralaimėjimo 1:3 Balstogėje „Panevėžio“ strategas Stijnas Vrevenas fk-panevezys.lt svetainei pasidalino mintimis apie rungtynes, kuriose garbės įvartį pelnė Sivertas Gussias.

„Pirmiausia, noriu pasveikinti „Jagiellonia“ pelnytai nugalėjus antrame Čempionų lygos atrankos varžybų etape. Galiu pasakyti tą patį, ką ir po pirmų rungtynių, jie nusipelnė laimėti, rezultatas 3:1 irgi buvo teisingas – jie buvo geresnė komanda. Daug kokybės su kamuoliu. Mums tai buvo sunkios rungtynės, tačiau nė vieno futbolininko negaliu kaltinti, jie atidavė viską žaidžiant su geresne komanda. Rezultatas teisingas, tačiau neturime dėl ko gėdytis.

Linkiu varžovams sėkmės kitame etape, o mes keliaujame į Europos lygą. Pastarosios rungtynės tapo gera patirtimi mano žaidėjams. Negalime lyginti lygų, šalių futbolo ir jo lygio. Pajausti tokią atmosferą ir žaisti tokiame stadione – puiki patirtis. Bus sunku – žaisime taip pat svarbias rungtynes sekmadienį savo lygoje. Ne tokiame pačiame stadione ir ne tokioje pačioje atmosferoje. Turime būti teisingi ir tai bus svarbesnės rungtynės negu trečiadienį. Sekmadienį noriu matyti žaidėjus kaip profesionalus, kurie gali laimėti rungtynes. Turime pasiimti gerus dalykus iš rungtynių su „Jagiellonia“ ir mokytis iš blogų. Tikėkimės, greitai laimėsime Lietuvos A lygos rungtynes“, – kalbėjo S. Vrevenas.

Pirmasis mačas su Izraelio čempionais rugpjūčio 8 dieną, ketvirtadienį, bus žaidžiamas namuose. Atsakomoji dvikova – lygiai po savaitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas