Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Banga“ rungtynių pabaigoje nokautavo „Džiugą“

„Optibet A lygos“ 19-ajame ture Gargždų „Banga“ išnaudojo turėtą kiekybinį pranašumą ir susitikimo pabaigoje palaužė Telšių „Džiugo“ komandą 2:1 (1:0).
Gargždų „Bangos“ futbolininkai
Gargždų „Bangos“ futbolininkai / Justo Kasparavičiaus nuotr.

Žemaitijos derbyje „Banga“ startavo sėkmingiau ir jau 12 minutę išsiveržė į priekį puikiai išpildydami standartinę situaciją. Po Karolio Urbaičio perdavimo į baudos aikštelę, Robertas Vėževičius sėkmingai sužaidė „antrajame aukšte“ ir smeigė tikslų smūgį į kairįjį kampą.

Po pertraukos „Džiugas“ intensyviau spaudė varžovus jų aikštės pusėje ir toks spaudimas davė vaisių. 55 minutę dešiniajame krašte buvęs Leo Ribeiro atliko perdavimą į baudos aikštelę, o aukščiau virš visų pašokęs Nasko Milevas tiksliai smūgiavo galva. Tai buvo jau devintasis bulgaro įvartis šiame sezone.

Telšiečiai po įvarčio toliau demonstravo simpatišką žaidimą, bet nuo 69 minutės jie buvo priversti žaisti mažumoje – už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas kapitonas Adomas Mika.

„Bangai“ kiekybinį pranašumą pavyko išnaudoti. 80 minutę po pakelto kampinio ekipos naujokas Danielis Romanovskis galva numetė kamuolį link Edvino Bračkaus, o pastarasis tiksliai smūgiavo į vartus iš arti. Šis įvartis E.Bračkui tapo debiutiniu „Optibet A lygos“ čempionate.

„Bangos“ išlaikė pranašumą ir nutraukė keturių iš eilės nelaimėtų rungtynių seriją. Davido Afonso komanda su 21 taškais susilygino taškais su aštuntoje vietoje žengiančiu Alytaus „Dainavos“ klubu. „Džiugas“ su 22 taškais išlieka septintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito