Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Barcelona“ atmetė moterų futbolui rekordinį „Arsenal“ pasiūlymą

„Barcelona“ atmetė rekordinį Londono „Arsenal“ pasiūlymą už 27-erių saugę Keirą Walsh, nors Anglijos moterų futbolo žvaigždė, teigiama, pati nori sugrįžti gimtinėn.

Pasak Goal.com, „Arsenal“ už K.Walsh pasiūlė 1,1 mln. eurų sumą, kuri būtų tapusi rekordine moterų futbole, tačiau „Barcelona“ nusprendė atmesti „kanonierių“ pasiūlymą. „Barcelona“ ir treneris Pere Romeu nori, kad K.Walsh liktų klube dar vienam sezonui.

K. Walsh į „Barcelona“ iš „Manchester City“ už 470 tūkst. eurų atvyko 2022 m. vasarą ir tapo svarbia komandos dalimi – „Barcelona“ per tuos dvejus metus dukart laimėjo ir „La Liga“, ir UEFA Čempionių lygą.

Vis dėlto visą vasarą K.Walsh lydėjo gandai apie norą „dėl asmeninių priežasčių“ sugrįžti į Angliją. Jos sutartis su „Barcelona“ baigiasi 2025 m. vasarą, todėl po sezono Katalonijos klubas futbolininkę greičiausiai praras be jokios kompensacijos.

Brangiausiu perėjimu moterų futbole išlieka „Madrid CFF“ ir „Bay FC“ sandoris, pagal kurį Racheal Kundananji šiais metais iš Ispanijos persikėlė į Kaliforniją. „Bay FC“ už žaidėją iš Zambijos paklojo 805 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas