Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Barcelona“ atstovai pakomentavo galimą L.Messi sugrįžimą

„Barcelona“ komandos treneris Xavi teigia, kad Lionelio Messi galimas sugrįžimas į Kataloniją priklauso nuo paties futbolininko.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio čempiono sutartis su „Paris Saint-Germain“ baigsis po sezono, užsienio žiniasklaida skelbia, kad L.Messi Paryžiuje tikrai neliks.

Jau anksčiau skelbta apie susidomėjimą ir kosminius pinigus, kuriuos argentiniečiui siūlo Saudo Arabijos klubas. „Barcelona“ taip pat neslepia noro susigrąžinti savo simbolį, tačiau katalonai yra susidūrę su rimtomis finansinėmis problemomis – dėl jų L.Messi ir paliko komandą 2021-siais.

„Tai pakibę ore, – pirmadienį apie L.Messi sugrįžimą sakė Xavi. – Tai priklauso nuo daugelio dalykų. Daugiau pasakyti nelabai galiu. Leo yra nuostabus futbolininkas. Jis yra mano draugas. Tačiau viskas priklauso nuo daug dalykų, o svarbiausia – nuo jo paties noro.“

L.Messi birželį sukaks 36-eri, jis Saudo Arabijoje uždirbtų daug daugiau nei „Barcelona“ klube, tačiau katalonai tiki, kad šioje situacijoje daug gali lemti sentimentai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

„Norime jį susigrąžinti, – kalbėjo Katalonijos klubo viceprezidentas Rafa Yuste. – Jis tiek daug davė šiam klubui, jis iškilo mūsų akademijoje, pradėjo savo karjerą čia. Tai nuostabi istorija, o nuostabios istorijos turi turėti gražias pabaigas. Jei viskas pavyks – jis turės priimti galutinį sprendimą. Tikiuosi, kad Leo grįš. Visi būtume labai laimingi.“

„Barca“ Ispanijos lygai pristatė savo finansinį planą, taip siekiama gauti leidimą registruoti naujus kontraktus.

ESPN dar kovą skelbė, kad pagrindiniai kandidatai papildyti „Barcelona“ ekipą yra Inigo Martinezas, Ilkay'us Gundoganas ir Rubenas Nevesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas