Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ vargai kurorte – dukart atsiliko ir prarado taškus

Ispanijos futbolo čempionės titulą ginanti „Barcelona“ prarado taškus „La Liga“ pirmenybių rungtynėse. Maljorkos saloje katalonai lygiosiomis 2:2 sužaidė su vietos „Mallorca“ vienuolike.

Maljorkos futbolininkai šiose rungtynėse dukart pirmavo. Jau 8-ąją minutę tarpusavyje nesusikalbėjo vartininkas Marcas-Andre ter Stegenas ir „Barcelona“ gynėjai, o tuo pasinaudoję įvartį pelnė Kosovo rinktinės puolėjas Vedatas Muriqi.

41-ąją minutę Raphinha rezultatą išlygino, tačiau dar sykį vidurio gynėjų aplaidumu „Mallorca“ pasinaudojo per pridėtą pirmo kėlinio laiką – įvartį pabėgęs į priekį įmušė Abdonas Pratsas.

Pranašumą šeimininkams pavyko išlaikyti pusvalandį antrajame kėlinyje, kol po to paties Raphinhos perdavimo pasižymėjo 20-metis „Barca“ talentas Ferminas Lopezas. Jam tai – pirmasis įvartis ginant „Barcelona“ garbę.

Per likusį laiką katalonai bandė pasižymėti, bet įvarčio nesurado nei po keitimo pasirodęs Robertas Lewandowskis, nei kiti „Barcelona“ žaidėjai, tad svečiams teko susitaikyti su lygiosiomis.

Tai tik antras kartas šiame sezone, kai Xavi treniruojama komanda nelaimi rungtynių – pačiame pirmajame ture „Barca“ sužaidė 0:0 su Madrido „Getafe“.

17 taškų turinti „Barcelona“ yra vienvaldė Ispanijos čempionato lyderė, bet jau trečiadienį ją gali aplenkti „Girona“ (16 taškų) ir Madrido „Real“ (15 taškų).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas