Sportas gyvai

Baudinį realizavęs „Džiugas“ namuose patiesė „Sūduvą“

„TOPsport A lygoje“ septynerių nelaimėtų rungtynių seriją pavyko nutraukti Telšių „Džiugui“. 21-ajame ture namuose telšiškiai 1:0 nugalėjo į paskutinę vietą nusileidusią Marijampolės „Sūduvą“.
A lygos rungtynės: Vilniaus „Žalgiris“ – Telšių „Džiugas“.
A lygos rungtynės: Vilniaus „Žalgiris“ – Telšių „Džiugas“. / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmoji mačo pusė aistruolių grėsmingais epizodais nepalepino. Kėliniui artėjant į pabaigą Nino Noordanusas atliko du gana pavojingus smūgius, tačiau vartininkas Giedrius Zenkevičius abu kartus sugavo kamuolį.

Legionierius iš Nyderlandų ir toliau buvo aktyvus: puolėjas dar kartą privertė paplušėti G.Zenkevičių, o po jo perdavimo gero šanso neišnaudojo baudos aikštelėje atsidūręs Eridanas Bagužas.

Esminis mačo momentas įvyko 71-ąją minutę. Po keitimo aikštėje pasirodęs Christianas Bella išprovokavo Žygimanto Baltrūno pražangą baudos aikštelėje, o po VAR peržiūros gynėjui buvo skirta raudona kortelė. Po 5 minučių prie 11 metrų atžymos stojo N.Noordanusas, kuris savo šansu pasinaudojo.

80-ąją minutę E.Bagužas sulaukė galimybės smūgiuoti ir sudrebino vartų konstrukciją. Svečiai per visą mačą nieko grėsmingo nesukūrė – „Džiugas“ pelnytai nugalėjo.

VIDEO: 21 turo santrauka: „Džiugas“ – „Sūduva“ (2024-06-30)
Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius