Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 11 23 /22:41

„Bayern“ futbolininkai gavo antausį Rusijoje, „Bešiktaš“ stebuklingai išsigelbėjo

Trečiadienio vakarą neįprastu Čempionų lygos laiku sužaistos D grupės rungtynės Rusijoje ir B grupės susitikimas Turkijoje. „Rostov“ klubas namuose 3:2 (1:1) parbloškė galingąjį Miuncheno „Bayern“, nors šansų patekti į kitą etapą jau neturi. Stambulo „Bešiktaš“ mačo pabaigoje išplėšė lygiąsias 3:3 (0:3) su Lisabonos „Benfica“.
„Rostov“ žaidėjų triumfas
„Rostov“ žaidėjų triumfas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Bayern“ klubas jau prieš mačą buvo užsitikrinęs vietą atkrintamosiose varžybose, tačiau pergalė būtų leidusi toliau kovoti dėl pirmosios vietos su Madrido „Atletico“, tad Carlo Anceloti rusams nenuolaidžiavo – į aikštę metė stipriausią sudėtį.

Sardaro Azmouno įvartis

Vokiečiams pavyko įmušti 35-ąją minutę, kai vartininką nuginklavo Douglasas Costa, tačiau prieš pat pertrauką įvarčiu atsakė Sardaras Azmounas.

Irano futbolininkas greitoje atakoje meistriškai išmaudė Jerome'ą Boatengą ir šaltakraujiškai įmušė įvartį.

Tik prasidėjus antrajam kėliniui progą vėjais paleido Philippas Lahmas ir „Bayern“ buvo nubaustas. Labai prastas rungtynes sužaidęs J.Boatengas prasižengė baudos aikštelėje ir 50-ąją min. Dmitris Polozas realizavo 11 metrų baudinį.

Juano Bernato įvartis

Praėjo tik dvi minutės ir Juanas Bernatas antrą kartą atstatė lygybę, tačiau 67-ąją min. iš maždaug 21 metro atstumo baudos smūgį įkalė Christianas Noboa.

Christiano Noboa įvartis

Ši pergalė „Rostov“ klubui suteikė realius šansus patekti į Europos lygą ir pratęsti sezoną Europoje. „Bayern“ lauks „Atletico“ pralaimėjimo PSV ekipai – kitu atveju šeštajame ture bavarų ir ispanų dvikova jau nieko nebelemtų.

1. „Atletico“ 4 4 0 0 5:1 12
2. „Bayern“ 5 3 0 2 13:6 9
3. „Rostov“ 5 1 1 3 6:12 4
4. PSV 4 0 1 3 4:9 1

Rungtynėse Stambule „Bešiktaš“ futbolininkai praleido tris įvarčius pirmajame kėlinyje, tačiau antrajame įmušė tiek pat, du pelnė per lemiamas 10 minučių, išplėšdami lygiąsias su „Benfica“.

Portugalijos klubas pirmajame kėlinyje įvarčiais pavertė visus tris savo smūgius į vartų plotą: Goncalo Guedesas pasižymėjo 10-ąją, Nelsonas Semedo – 25-ąją, o Ljubomiras Fejsa – 31-ąją minutę.

VIDEO: Besiktas vs SL Benfica 3-3 All goals (UEFA Champions League ) 23/11/2016 HD

Vis dėlto po pertraukos Turkijos klubas sugebėjo visiškai pakeisti mačo eigą.

Turkai kur kas daugiau žaidė su kamuoliu ir kūrė daug pavojingų progų. Cenkas Tosunas rezultatą sušvelnino 59-ąją minutę, tačiau daugiau nei 20 minučių antro įvarčio nebuvo.

Kai atrodė, kad „Benfica“ jau nugalės, 83-ąją minutę prisidirbo pati – užsidirbo 11 metrų baudinį, kurį realizavo Ricardo Quaresma. Jau po šešių minučių Vincentas Aboubakaras įmušė įvartį, padovanojusį „Bešiktaš“ tašką.

1. „Benfica“ 5 2 2 1 9:8 8
2. „Napoli“ 4 2 1 1 9:7 7
3. „Bešiktaš“ 5 1 4 0 9:8 7
4. Kijevo „Dynamo“ 4 0 1 3 2:6 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas