Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ įmušė du įvarčius, bet „Bundesliga“ čempionate prarado pirmus taškus

Vokietijos „Bundesliga“ ketvirtasis turas penktadienio vakarą prasidėjo lyderių akistata Miunchene. Čia titulą ginantis vietos „Bayern“ susitiko su Leverkuzeno „Bayer“. Mačas pasibaigė dramatiškomis lygiosiomis 2:2.
Harry Kane'as
Harry Kane'as / Imago / Scanpix nuotr.

7-ąją minutę po kampinio galva šeimininkus į priekį išvedė Harry Kane'as, bet 24-ąją minutę ispanas Alejandro Grimaldo labai gražiu tiesioginiu baudos smūgiu rezultatą išlygino.

Rungtynės šeimininkams klostėsi sunkiai, Thomasas Tuchelis pakeitė savo lyderius Joshua Kimmichą ir H.Kane'ą, tačiau 86-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs Mathysas Telis atliko puikų perdavimą iš kairio krašto ir Leonas Goretzka antrą kartą išvedė šeimininkus į priekį.

Bet tai nebuvo viskas. Jau per pridėtą laiką Alphonso Daviesas savo baudos aikštelėje prasižengė prieš Jonasą Hofmanną, po VAR peržiūros buvo skirtas baudinys ir jį užtikrintai realizavo pasaulio čempionas Exequielis Palaciosas.

Tiek „Bayern“, tiek „Bayer“ buvo laimėję visus tris pirmus sezono mačus.

Peržiūrėti turinį naujame langehttps://widgets.sofascore.com/embed/tournament/42/season/52608/standings/Bundesliga%2023%2F24?widgetTitle=Bundesliga 23/24&showCompetitionLogo=true

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas