Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ ir „Borussia“ varžovus baudė negailestingai

Vokietijos futbolo čempionate šeštadienį galingas pergales iškovojo abi pirmaujančios komandos.
Serge'as Gnabry
Serge'as Gnabry / dpa/picture-alliance nuotr.

Turnyro lyderė Miuncheno „Bayern“ (68 taškai po 32 turų) net 6:0 sudaužė Gelzenkircheno „Schalke“ ekipą. Nugalėtojams įvarčius pelnė Thomasas Mulleris (21 min.), Joshua Kimmichas (29 iš b.), Serge'as Gnabry (50 ir 65), Mathysas Telas (80) ir Noussairas Mazraoui (90+2).

Tuo metu antrąją vietą užimanti Dortmundo „Borussia“ (67 taškai) namie 5:2 įveikė Mionchengladbacho „Borussia“.

Nugalėtojams jau pirmajame kėlinyje 4 „sausus“ įvarčius pelnė Donyellas Malenas (5), Jude'as Bellinghamas (18 iš b.) ir Sebastienas Halleris (20 ir 32). Varžovai antrajame kėlinyje atsakė 2 savo įvarčiais, tačiau tašką rungtynėse jau per teisėjo kompensuotą laiką padėjo Dortmundo ekipos žaidėjas Giovanni Reyna.

Į 3-ąją vietą turnyro lentelėje bent trumpam pakilo Berlyno „Union“ (59), namie 4:2 palaužusi į šią poziciją taip pat pretenduojatį „Freiburg“.

Vokietijos sostinės ekipa pirmąjį kėlinį laimėjo taip pat „sausai“ 3:0 (vieną įvartį pelnė Kevinas Behrensas, du – Sheraldo Beckeris), bet antrajame varžovai irgi pelnė 2 įvarčius paeiliui ir sumažino atsilikimą iki minimumo. Vis dėlto paskutinis žodis Berlyne, kaip ir Dortmunde, priklausė šeimininkams, kurių pergalę 80 min. įtvirtino Aissa Laidouni.

Per kitas šeštadienio rungtynes „Bochum“ namie 3:2 įveikė „Augsburg“, Frankfurto „Eintracht“ 3:0 – „Mainz“, o „Wolfsburg“ ir „Hoffenheim“ sužaidė lygiosiomis 2:2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas