Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ serija nutrūko Madride, „Liverpool“ ir „Porto“ – aštuntfinalyje

Antradienio vėlų vakarą UEFA Čempionų lygoje sužaistos dar šešerios priešpaskutinio turo dvikovos, po kurių vietas atkrintamosiose užsitikrino „Liverpool“ ir „Porto“ klubai.

Iki šios savaitės vietas Čempionų lygos atkrintamosiose buvo užsitikrinę Miuncheno „Bayern“, „Manchester City“, „Sevilla“, Londono „Chelsea“, Turino „Juventus“ ir „Barcelona“ futbolininkai.

Penkiolika pergalių iš eilės Čempionų lygoje iškovojęs Miuncheno „Bayern“ pagaliau kluptelėjo. Titulą ginantys bavarai jau po keturių turų buvo užsitikrinę ne tik kelialapį į aštuntfinalį, tačiau ir pirmąją A grupės vietą, tad į Ispaniją atvežė ne stipriausią sudėtį.

Visgi vietos „Atletico“ tuo pasinaudojo tik iš dalies – mačas pasibaigė taikiai 1:1

Įvartį šeimininkams 26-ąją minutę pelnė Joao Felixas, bet mačo pabaigoje po keitimo aikštėje pasirodęs Thomasas Mulleris uždirbo baudinį ir pats jį realizavo.

Šios lygiosios reiškia, kad „Atletico“ nepasinaudojo šansu užsitikrinti kelialapį į atkrintamąsias ir dabar dar turės vargti dėl jo paskutiniame mače su „Salzburg“.

Austrus šiame mače tenkins tik pergalė.

Dramatiškiausiai situacija klostosi B grupėje, kur Menchengladbacho „Borussia“ namuose 2:3 krito prieš Milano „Inter“.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Romelu Lukaku, vieną – Matteo Darmianas. Abu sykius „Borussia“ gretose pasižymėjo Alissane'as Plea.

Prieš paskutinį turą „Borussia“ su 8 taškais išliko lydere, tašku mažiau turi Donecko „Šachtar“ ir Madrido „Real“, trimis – „Inter“.

Paskutiniame ture „Borussia“ svečiuose žais su „Real“, o „Inter“ savo aikštėje priims ukrainiečius.

C grupės lyderiai „Porto“ ir „Manchester City“ sužaidė nulinėms lygiosiomis ir šis taškas portugalams taip pat užtikrino vieną atkrintamosiose.

Kitame grupės mače pirmą pergalę iškovojo „Marseille“, 2:1 namuose pranokęs Pirėjo „Olympiakos“, nors buvo priverstas vytis savo varžovus.

D grupėje „Liverpool“ namuose Curtiso Joneso įvarčio dėka 1:0 namuose pranoko Amsterdamo „Ajax“. Ši pergalė Mersisaido futbolininkams atvėrė kelią į atkrintamąsias.

Dėl antrojo kelialapio kovos Bergamo „Atalanta“ ir „Ajax“. Italijos klubas antradienį tik 1:1 namuose sužaidė su istorinį pirmąjį tašką iškovojusiais danų „Midtjylland“ futbolininkais.

Paskutiniame ture „Ajax“ namuose priims „Atalanta“ futbolininkus, o „Liverpool“ viešės Danijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito