Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Bayern“ trenerio paieškose – aiškus terminas ir atkritęs kandidatas

Su beveik pusantro sezono klubą treniravusiu Niko Kovaču atsisveikinę Miuncheno „Bayern“ vadovai neketina užtrukti su naujojo stratego paieškomis.
Miuncheno „Bayern“
Miuncheno „Bayern“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bavarijos klubo prezidentas Uli Hoenessas patvirtino, kad naująjį trenerį tikisi paskirti per trijų savaičių laikotarpį.

„Negaliu prognozuoti, kas nutiks per artimiausias savaites. Tačiau tai nėra taip svarbu, kadangi išspręsti šiam reikalui turime tris savaites“, – sakė vokietis, priminęs, kad jau kitą savaitę futbole įvyks rinktinių pertrauka.

Tiesa, vienas kandidatas iš bavarų sąrašo jau turėtų būti išbrauktas. Tai – Amsterdamo „Ajax“ klubą šiuo metu treniruojantis Erikas ten Hagas, 2013-2015 m. treniravęs antrąją „Bayern“ komandą ir itin dominęs Miuncheno klubo vadovus.

„Galiu patvirtinti, kad jaučiu stiprų ryšį su savo komanda, su visais „Ajax“ nariais ir kad liksiu Amsterdame visą šį sezoną“, – tikino olandas. Tiesa, jis nepaneigė, kad „Bayern“ pasiūlymą svarstytų ateityje.

„Bayern“ yra fantastiška komanda ir labai džiaugčiausi joje dirbdamas. Ši ekipa vis dar yra mano širdyje, tačiau šiuo metu esu „Ajax“ komandoje ir gyvenu šia diena“, – prieš UEFA Čempionų lygos rungtynes sakė strategas.

„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas
„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas

Tarp pretendentų užimti „Bayern“ vyriausiojo trenerio postą minimi ir Massimiliano Allegri, Jose Mourinho bei Arsene'as Wengeras.

Artimiausiuose mačuose Miuncheno klubui vadovaus iki tol N.Kovačo asistentu dirbęs Hansas Flickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas