Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ užbaigė žvaigždėtojo PSG kelionę Čempionų lygoje

UEFA Čempionų lygoje kovas baigė geriausio pasaulio futbolininko Lionelio Messi ir vieno ryškiausių talentų Kyliano Mbappe atstovaujamas „Paris Saint-Germain“ klubas.

Paryžiečiai išvykoje trečiadienio vakarą 0:2 nusileido Miuncheno „Bayern“ komandai. Pirmasis tarpusavio mačas aštuntfinalio etape buvo pasibaigęs bavarų pergale rezultatu 1:0.

Dar pirmajame kėlinyje Vitinha turėjo nuostabią progą išvesti PSG į priekį po itin šiurkščios Yanno Sommerio klaidos, tačiau Matthijsas De Ligtas sužaidė įspūdingai ir kamuolį numušė nuo vartų linijos.

Po pertraukos įvartį mušė Ericas Maximas Choupo-Motingas, tačiau teisėjas užfiksavo nuošalę dėl Thomaso Mullerio judesio, klaidinusio varžovų vartininką Gianluigi Donnarummą.

Bet galiausiai kamuolys tinkle legaliai vis tiek atsidūrė. Tai nutiko 61-ąją minutę, kuomet itin šiurkščiai suklydo Marco Verratti, Leonas Goretzka atliko rezultatyvų perdavimą, o kamuolį į tinklą siuntė E.M.Choupo-Motingas.

Taškus ant „i“ sudėliojo „Bayern“ futbolininkai pačioje susitikimo pabaigoje, kai pabėgo į greitą ataką, o Serge'as Gnabry siuntė kamuolį į tinklą.

Tai jau trečias kartas iš eilės, kai PSG milijardieriai krenta aštuntfinalio etape Čempionų lygoje.

Kitoje poroje Londono „Tottenham Hotspur“ sužaidė 0:0 su „AC Milan“, bet toks rezultatas palankus italams – jie pirmąjį mačą namuose laimėjo 1:0, tad žengė į ketvirtfinalį.

Gelbėtis ir ieškoti įvarčio susitikimo pabaigoje buvo sunku „Spurs“ komandai, mat Cristianas Romero 78-ąją minutę priešais save išvydo antrą geltoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas