Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Belgų žvaigždė prabilo apie stebuklą – rungtyniavo nepaisant sunkios traumos

„Stebuklas“, – taip savo pasirodymą „Euro 2020“ ketvirtfinalyje apibūdino Belgijos rinktinės lyderis Kevinas De Bruyne, kuris atskleidė, jog rungtyniavo nepaisant labai sunkios traumos.

Turnyro aštuntfinalyje prieš Portugaliją traumą patyrusio K.De Bruyne pasirodymo ketvirtfinalyje klausimas buvo atsakytas tik paskelbus Belgijos ir Italijos rinktinių startines sudėtis.

Daugelis nustebo pamatę „Manchester City“ saugą startinėje vienuolikėje, tačiau susitikimo metu niekas net nebūtų pagalvojęs, jog K.De Bruyne yra patyręs tokio rimtumo traumą. Pasirodo, belgui yra įplyšę čiurnos raiščiai, tačiau futbolininkas žaidė be keitimo ir vis tiek buvo vienu pastebimiausių Belgijos rinktinės narių.

VIDEO: „Eurofutbolas 2021“: liepos 3 d. svarbiausi įvykiai

„Man asmeniškai pastarosios 4-5 savaitės buvo labai keistos. Visų pirma, noriu labai padėkoti mūsų medicininiam personalui. Šiandien įvyko tikras stebuklas, jog galėjau rungtyniauti, nes esu stipriai susižeidęs savo čiurną – man yra įplyšę čiurnos raiščiai. Tačiau aš jaučiau atsakomybę žaisti už savo šalį. Gaila, kad negalėjau pasirodyti geriau“, – po dvikovos teigė De Bruyne.

Vienu geriausių planetos saugų tituluojamas belgas į pirmenybes atvyko ne pačios geriausios fizinės formos, kadangi UEFA Čempionų lygos finale prieš Londono „Chelsea“ patyrė galvos traumą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kevinas De Bruyne
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kevinas De Bruyne

Traumos belgus šienavo ir „Euro 2020“ metu – pirmajame ture iškrito Timothy Castagne'as, dvikova su Portugalija nesėkmingai baigėsi ir Edenui Hazardui.

„Mums šis turnyras buvo labai sunkus, patyrėme daug traumų, tačiau kovojome iki galo. Nusileidome aukščiausios klasės komandai. Pabandysime laimėti kitą sykį – per 2022 metų pasaulio futbolo čempionatą“, – kalbėjo De Bruyne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas