Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bruzdesys Ispanijos futbole: sirgalius pirštu bakstelėjo žaidėjui į sėdimąją

„Sevilla“ klubas ragina „La Liga“ imtis veiksmų dėl epizodo, kuriame sirgalius prie šoninės linijos baksnojo Lucasą Ocamposą.
Lucasą Ocamposą užgavo sirgalius
Lucasą Ocamposą užgavo sirgalius / „Scanpix“ nuotr.

„Sevilla“ laimėjo rungtynes prieš „Rayo Vallecano“ 2:1, o incidentas įvyko 33-ąją minutę. Krašto saugas keliavo išmesti kamuolį iš už šoninės linijos, kuomet visiškai prie aikštės sėdėjęs jaunuolis šį pabaksnojo į sėdimąją.

Argentinietis demonstratyviai atsisuko į sirgalių ir ėmė reikšti priekaištus arbitrui. Netrukus keli „Rayo Vallecano“ žaidėjai nukeliavo prie nedorėlio ir jį sudrausmino.

„Norėtume išreikšti savo nepasitenkinimą šiuo incidentu“, – pareiškė „Sevilla“ ir reikalavo imti veiksmų bei nubausti varžovų komandą.

„Rayo Vallecano“ taip pat prabilo viešai ir teigė, jog sirgaliaus elgesys prasilenkia su klubo vertybėmis.

„Šis veiksmas yra visiškai individuali sirgaliaus atsakomybė“, – pridūrė namų komanda, teigusi, jog bando identifikuoti sirgalių.

Vėliau prabilo ir pats L.Ocamposas.

„Patys galite viską matyti vaizdo įrašuose, – teigė argentinietis. – Tikiuosi, kad lyga į tai pažiūrės rimtai. Nemanau, kad „Rayo“ sirgaliai yra tokie, nes jie visada mums rodo pagarbą. O vienas kvailys kartais atsiranda.

Tikiuosi tai nesikartos, nes jei tai nutiktų per moterų rungtynes, žinome, kas būtų tada. Išlaikiau šaltą protą, nes turiu dvi dukteris. Tikiuosi, jiems nieko panašaus nenutiks."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas