Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Burtai lėmė „Panevėžio“ ir „Kauno Žalgirio“ galimus varžovus Konferencijų lygoje

Kovas UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose tęsiantys Lietuvos A lygos klubai sužinojo savo galimus varžovus trečiajame atrankos etape.
„Panevėžys“
„Panevėžys“ / fk-panevėzys.lt nuotr.

Vieną etapą jau praėjęs A lygos lyderis „Panevėžys“ antrajame etape rungtyniaus prieš Beer Ševos „Hapoel“ klubą iš Izraelio. Pirmąjį susitikimą jau ketvirtadienį panevėžiečiai žais išvykoje.

Ištraukus trečiojo etapo burtus paaiškėjo, kad sėkmės prieš izraeliečius atveju „Panevėžio“ lauktų kelionė į Šiaurės Makedoniją arba Bulgariją.

Gino Lettieri auklėtiniai grumtųsi prieš „Shkupi“, kuri pirmajame atrankos etape jau eliminavo kitą A lygos klubą Kauno rajono „Hegelmann“, arba Sofijos „Levski“.

Primename, kad aukštaičiai pirmajame etape nelengvai įveikė „Milsami“ komandą iš Moldovos. Pirmosios rungtynės Marijampolėje, kur „Panevėžys“ žaidė namų rungtynes, baigėsi lygiosiomis 2:2, o svečiuose panevėžiečiai triumfavo 1:0.

„Kauno Žalgiris“ dėka sėkmingų burtų pirmajame etape žaisti nė neturėjo ir iškart šoko į antrąjį, kuriame kovas pradės jau šį ketvirtadienį, kai viešės Poznanėje ir grumsis su grėsmingu Lenkijos klubu „Lech“.

Jei Mariaus Stankevičiaus auklėtiniai sugebėtų įveikti lenkus dviejų rungtynių akistatoje, trečiajame atrankos etape jų lauktų Kekavos „Auda“ iš Latvijos arba Trnavos „Spartak“ iš Slovakijos.

Tiek „Panevėžys“, tiek „Kauno Žalgiris“ trečiojo etapo kovas pradėtų namuose rugpjūčio 10-ąją, o atsakomąsias rungtynes žaistų išvykoje rugpjūčio 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas