Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Butsus“ iškeitė į teptukus

Artėja šv. Kalėdos – stebuklų, dovanų ir paramos metas. Labdaringos akcijos neaplenkė ir sporto pasaulio, kuriame „butsus“ į teptukus trumpam iškeitę aukščiausiosios Anglijos futbolo lygos žaidėjai tapė paveikslus kilniems tikslams.
Tony Adamsas
Tony Adamsas / Dienraščio „15min“ nuotr.
Temos: 2 Menas Teptukas

„The Willow Foundation“ labdaros organizacija sugalvojo originalų būdą kaip surinkti daugiau paramos sunkiai sergantiems asmenims. Anglijoje įsikūrusi organizacija įsigijo 300 mažų (20 cm ir 20 cm dydžio) baltos drobės paveikslų ir atidavė juos į žymiausių šalies žmonių rankas, suteikdama galimybę savo meniškus sugebėjimus pademonstruoti didžiausioms britų pramogų, sporto ir muzikos pasaulio žvaigždėms.

Įtemptoje, varžybų bei treniruočių perpildytoje, dienotvarkėje laiko menui surasti turėjo ir tokių garsių šalies futbolo klubų, kaip Londono „Chelsea“ ar „Arsenal“ žaidėjai, o teptukus į rankas ėmė milijonų sporto aistruolių visame pasaulyje garbinami Frankas Lampardas, Cescas Fabregas, Nicolas Anelka, Michaelis Ballackas ir kiti. Apie jų sugebėjimus futbolo aikštelėje abejonių turbūt nekyla niekam, tačiau žvilgtelėkime kaip jiems sekėsi žaisti ne su kamuoliu, o su dažais, teptukais ir kantrybe.

Beje, visi 300 „meno kūrinių“ šiuo metu yra parduodami aukcione, o visos už juos gautos lėšos papildys „The Willow Foundation“ labdaros organizacijos banko sąskaitą, taip pradžiugindamos sunkiai sergančiuosius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas