Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ronaldo interviu atgarsiai: mokės didžiulę baudą, bet kelsis į stipresnį klubą?

Nepagarbą „Manchester United“ treneriui Erikui ten Hagui ir klubui parodęs Cristiano Ronaldo sulauks įspūdingos piniginės baudos.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Britų žiniasklaida skelbia, kad „United“ klubas ryškiausią savo žvaigždę už ilgą liežuvį planuoja nubausti net 1 mln. svarų bauda.

„Aš jaučiuosi išduotas“, „komanda neprogresuoja“, „negerbiu trenerio“ – tokiomis ir panašiomis frazėmis C.Ronaldo viešai švaistėsi britų garsenybės Pierso Morgano laidoje.

VIDEO: PREVIEW: Cristiano Ronaldo says he feels 'BETRAYED' by Manchester United

Skelbiama, kad 37-erių puolėjas, šiuo metu besiruošiantis planetos pirmenybės su Portugalijos rinktine, greičiausiai jau sužaidė paskutines savo rungtynes su „Manchester United“ marškinėliais.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas ir Cristiano Ronaldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas ir Cristiano Ronaldo

Jo sutartis su Mančesterio klubu turėtų būti nutraukta.

Daug dėmesio skiriama ir šaltam C.Ronaldo susitikimui su Bruno Fernandesu, su kuriuo puolėjas rungtyniauja ne tik „Manchester United“ klube, bet ir Portugalijos nacionalinėje rinktinėje.

Britų žiniasklaida taip pat mirga nuo pranešimų, jog C.Ronaldo ir jo agentas Jorge Mendesas dar praėjusią savaitę turėjo slaptą susitikimą su Miuncheno „Bayern“ klubo atstovais.

„Bayern“ žaidžia UEFA Čempionų lygoje, kurioje užtikrintai pateko į atkrintamąsias, ir pirmauja Vokietijos čempionate.

Anglų portalai remiasi „Daily Mail“ žurnalisto Chriso Wheelerio išskirtine informacija.

Tiesa, vokiečių žurnalistas Christianas Falkas iš „Bild“ skelbia, kad tai – netiesa. „Bayern“ nesidomi C.Ronaldo“, – tikina jis.

Kita britų žiniasklaidos priemonė – „Express“ – teigia, jog susidomėjimą C.Ronaldo gali atnaujinti Londono „Chelsea“ ekipa, siekusi persivilioti portugalą šią vasarą.

Tuomet galimą perėjimą tarp dviejų Anglijos klubų blokavo „Chelsea“ treneris Thomas Tuchelis, kuris dabar jau yra atleistas.

Tarp galimų C.Ronaldo karjeros stotelių yra minimas ir Lisabonos „Sporting“, kuriame ir prasidėjo šlovingas penkis sykius „Auksinio kamuolio“ laimėtojo karjera.

„Šokiruojantis C.Ronaldo interviu yra desperatiškas jo bandymas palikti „Manchester United“ klubą“, – neabejoja ESPN žurnalistas Markas Ogdenas.

„United“ ekipa Anglijos čempionate kol kas užima 5 vietą, o pats C.Ronaldo per 10 rungtynių „Premier“ lygoje yra įmušęs 1 įvartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas