Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Ronaldo ir L.Messi akistata: portugalas mušė daugiau, bet laimėjo argentinietis

Saudo Arabijos sostinėje Rijade galbūt paskutinį kartą susikirto futbolo legendų Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messi keliai. Draugiškose rungtynėse abi futbolo žvaigždės mušė įvarčius, o pergalę šventė argentiniečio komanda.
Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi
Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi / „Scanpix“/AP nuotr.

Rijado „King Fahd“ stadione kovėsi iš dviejų pajėgiausių Saudo Arabijos futbolo klubų – „Al-Halil“ ir „Al-Nassr“ – futbolininkų sudaryta komanda prieš „Paris Saint-Germain“. Pergalę 5:4 iškovojo paryžiečiai.

Šį mėnesį įspūdingą kontraktą su „Al-Nassr“ sudaręs C.Ronaldo išbėgo į aikštę startinėje sudėtyje, bet jau 3-ąją minutę jis turėjo stebėti, kaip įvartį muša L.Messi – PSG klubui atstovaujantis argentinietis pasižymėjo po Neymaro perdavimo.

Visgi dar pirmajame kėlinyje išmušė ir C.Ronaldo valanda. 34-ą minutę portugalas realizavo baudinį, o per pridėtą pirmojo kėlinio laiką įmušė ir dar sykį, išlygindamas rezultatą, nes 43-ą minutę antrą PSG įvartį pelnė Marquinhosas.

Įdomu tai, kad per pridėtą pirmojo kėlinio laiką pasižymėti galėjo ir Neymaras, bet brazilas nerealizavo baudinio. O 39-ąją minutę raudoną kortelę prieš save išvydo Juanas Bernatas, tad likusį laiką paryžiečiai buvo priversti žaisti vienu žaidėju mažiau.

Bet tai nesutrukdė svečiams iš Prancūzijos laimėti. Antrajame kėlinyje įvarčius pelnė Sergio Ramosas (53 min.), Kylianas Mbappe (60 min.) ir Hugo Ekitike (78 min.), o dar du įvarčius šeimininkams įmušė Jang Hyun-soo (56 min.) ir Talisca (90+4 min.).

Tiek C.Ronaldo, tiek L.Messi buvo pakeisti rungtynėse prabėgus kiek daugiau nei valandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas