Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ronaldo pasaulio čempionate taps nemalonaus pasiekimo autoriumi

Vienas geriausių futbolininkų istorijoje, penkis sykius „Auksinio kamuolio“ savininkas Cristiano Ronaldo ketvirtadienį taps nemalonaus pasiekimo autoriumi Katare vykstančiame pasaulio čempionate.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Neabejojama, kad 37-erių puolėjas rungtynes su Gana pradės startinėje Portugalijos rinktinės sudėtyje ir taps vieninteliu futbolininku, kuris Katare žengs į aikštę neturėdamas sutarties su jokiu klubu.

Oficialiai bedarbiu C.Ronaldo tapo antradienį, kai „Manchester United“ pranešė nutraukianti itin brangų kontraktą „abipusiu susitarimu“.

Vietos Mančesterio ekipoje portugalui nebeliko po skandalingo jo interviu prieš pat planetos pirmenybes, kuriame jis iškeikė „United“ klubo vadovus, sąlygas klube ir pareiškė, kad negerbia komandos trenerio Eriko ten Hago.

VIDEO: The FULL Cristiano Ronaldo Interview With Piers Morgan | Parts 1 and 2

Žurnalistas Fabrizio Romano skelbia, kad nutraukta sutartis su C.Ronaldo klubui leis sutaupyti net 17 mln. svarų. Portugalų žvaigždė Mančesteryje per savaitę uždirbdavo po 500 tūkstančių.

Tiesa, išbėgęs į aikštę Katare C.Ronaldo pagerins ir malonių rekordų.

Jam tai bus jau 192-osios rungtynės su rinktinės marškinėliais (daugiausia Portugalijos istorijoje ir 3 rezultatas pasaulyje), penktasis pasaulio čempionatas (pakartotas rekordas), jis turės galimybę dar labiau padidinti daugiausiai tarptautinėse varžybose pelnytų įvarčių skaičių, priklausantį jam pačiam (117).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas