Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UEFA Čempionų lygos pirmajame pusfinalyje Madride nugalėtojas nepaaiškėjo

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje startavo pusfinalio batalijos. Pirmoji Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ dvikova Ispanijos sostinėje pasibaigė lygiosiomis – 1:1.

Mačo pradžioje kamuolį ilgiau kontroliavo šeimininkai, bet „Chelsea“ labai pavojingai kontratakavo. 9-ąją minutę po Christiano Pulisičiaus perdavimo galva šimtaprocentinę progą pasižymėti turėjo Timo Werneris, tačiau iš kelių metrų visiškai laisvas smūgiavo į Thibaut Courtois.

Tai buvo pirmasis pavojaus signalas, bet jo „Real“ futbolininkai neišgirdo. 14-ąją minutę „Chelsea“ surengė dar vieną puikią ataką ir po puikaus Antonio Rudigerio perdavimo Christianas Pulisičius suklaidinęs ne tik gynėjus, bet ir vartininką išvedė svečius į priekį.

Kėlinio viduryje Madride pradėjo pliaupti stiprus lietus ir vos tik prasidėjus jam Karimas Benzema labai pavojingai iš toli smūgiavo kaire koja – pjautas kamuolys lietė virpstą, bet nuskriejo už galinės linijos.

Prancūzas prisitaikė 29-ąją minutę. Po Marcelo perdavimo į baudos aikštelę „Real“ futbolininkai laimėjo keletą oro dvikovų ir K.Benzema labai gražiu smūgiu iš kelių metrų rezultatą išlygino.

33-ejų prancūzui tai buvo 71-as karjeros įvartis Čempionų lygoje ir pagal šį rodiklį jis pavijo kitą „Real“ legendą Raulį. Daugiau kartų už jį svarbiausiame Europos futbolo turnyre yra pasižymėję tik Cristiano Ronaldo (134), Lionelis Messi (120) ir Robertas Lewandowskis (73).

Antroje rungtynių pusėje rimtesnių pavojų nei prie vienų, nei prie kitų vartų nekilo. Baigiantis mačui „Real“ dar pabandė šturmuoti oponentų vartus ir įgyti pranašumą prieš atsakomąją dvikovą, tačiau visos Zinedine'o Zidane'o auklėtinių pastangos buvo bevaisės.

Kitame pusfinalyje trečiadienį „Paris Saint Germain“ susitiks su „Manchester City“.

Atsakomoji Madrido ir Londono ekipų akistata Anglijoje bus žaidžiama gegužės 5-ąją.

Real MadridChelsea

Madrido „Real“ – Londono „Chelsea“ 1:1
14' (0:1) Christianas Pulisičius
29' (1:1) Karimas Benzema

„Real“ (3-5-2): Thibaut Courtois; Ederis Militao, Raphaelis Varane'as, Nacho; Dani Carvajalis, Luka Modričius, Casemiro, Toni Kroosas, Marcelo; Karimas Benzema, Vinicius Junioras.

„Chelsea“ (3-4-3): Edouardas Mendy; Antonio Rudigeris, Thiago Silva, Andreasas Christensenas; Benas Chillwellas, Jorginho, N'Golo Kante, Cesaras Azpilicueta; Masonas Mountas, Timo Werneris, Christianas Pulisičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento