Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Chelsea“ futbolininkai Europos lygoje įveikė „Basel“, „Fenerbahce“ nugalėjo „Benfica“

Sužaisti pirmieji UEFA Europos lygos turnyro pusfinalio susitikimai, kuriuose pergales iškovojo Stambulo „Fenerbahce“ ir Londono „Chelsea“ klubai.
Davidas Luizas
Davidas Luizas / Scanpix/AP nuotr.

Praėjusių UEFA Čempionų lygos laimėtojai išvykoje į Šveicariją 2:1 (1:0) įveikė „Basel“ ekipą ir žengė didelį žingsnį finalo link.

Pirmąjį įvartį dar 12-ją minutę „mėlyniesiems“ įmušė Victoras Moses. Nors London ekipa turėjo daug galimybių mušti įvarčius, tačiau jų puolėjams to daryti nesisekė.

Mačo pabaigoje teisėjas už C.Azpilicueta pražangą baudos aikštelėje paskyrė 11 m baudinį į „Chelsea“ vartus, kurį sėkmingai realizavo F.Scharas (87 min.). Vis dėlto „Chelsea“ gynėjas Davidas Luizas paskutinėmis mačo sekundėmis (90+4) baudos smūgių įkalė antrą įvartį ir išplėšė Londono ekipai pergalę.

D.Luizo įvartis:

Londono futbolininkai iš viso į vartus smūgiavo net 19 kartų, o į vartų plotą pataikė 6 sykius ir kartą Fernando Torresas smūgiavo į virpstą. Tą patį pasisekė padaryti ir „Basel“ žaidėjui Valentinui Stockeriui.

Kitose rungtynėse „Fenerbahce“ klubas namuose po vienintelio Egemano Korkmazo įvarčio 71-ąją minutę išplėšė pergalę prieš Lisabonos „Benfica“.

Turkų futbolininkas Cristianas dar 45-ąją mačo minutę nerealizavo 11 m baudinio, o net trys „Fenerbahce“ žaidėjų smūgiai atsitrenkė į varžovų vartų virpstą. Kartą į virpstą pataikė ir Portugalijos ekipos žaidėjai.

Atsakomieji susitikimai bus žaidžiami po savaitės – gegužės antrąją dieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas