Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Chelsea“ net ir be pagrindinių puolėjų sutrypė merdinčias „kanarėles“

Anglijos „Premier“ lygos lyderių ir autsaiderių akistatoje – nepadori favoritų pergalė. Londono „Chelsea“ futbolininkai namuose net 7:0 sutriuškino „Norwich City“ vienuolikę.
Thiago Silva, Reece'as Jamesas ir Benas Chilwellas
Thiago Silva, Reece'as Jamesas ir Benas Chilwellas / „Scanpix“ nuotr.

Thomasas Tuchelis neribotam laikui dėl čiurnos traumos prarado Romelu Lukaku, šlaunies traumą yra patyręs ir kitas ekipos puolėjas Timo Werneris, tačiau įvarčių puotoje „Stamford Bridge“ stadione šeštadienį mielai sudalyvavo kiti ekipos futbolininkai.

Vakarėlį „mėlynųjų“ tvirtovėje jau 8-ąją minutę pradėjo Masonas Mountas, pelnęs pirmą sezono įvartį.

Pirmajame kėlinyje į svečių vartus krito dar du įvarčiai: 18-ąją minutę pasižymėjo Callumas Hodsonas-Odoi, o 42-ąją minutę varžovus nubaudė Reece'as Jamesas.

Po pertraukos vaizdas aikštėje nesikeitė. 57-ąją minutę trečiose „Premier“ lygos rungtynėse iš eilės įvartį įmušė Benas Chillwellas, o „Norwich“ klubo košmaras tęsėsi ir toliau.

Po penketo minučių kamuolį į savus vartus nukreipė Maximiliianas Aaronsas, o netrukus iš rungtynių pasitraukti nusprendė Benjaminas Gibsonas, užsidirbęs antrą geltoną kortelę.

Mačo pabaigoje progą pasitreniruoti prie 11 metrų žymės gavo M.Mountas. Pirmasis saugo smūgiuotas kamuolys atsidūrė vartininko glėbyje, tačiau jau po kelių akimirkų anglas jį turėjo atlikti dar sykį, mat taisykles atremdamas baudinį pažeidė Timas Krulis.

Antruoju bandymu M.Mountas neklydo, netrukus pridėjo ir „hat-trick'ą“, o „Chelsea“ laimėjo 7:0 – per pastarąją savaitę „mėlynieji“ savo varžovams iš viso sumušė net 11 įvarčių.

7 pergales per 9 turus iškovojęs „Chelsea“ su 22 taškais išliks „Premier“ lygos lyderiu.

„Kanarėlės“ savo kraityje turi viso labo 2 taškus ir turnyro lentelėje užima paskutinę 20-ąją vietą. Dugne merdintis klubas šiame sezone pelnė 2 įvarčius, o praleido net 23.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas