Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: „Blogiausia yra mano mamai ir seseriai“

​​​​​​​Cristiano Ronaldo neduoda ramybės kaltinimai prievarta. Turino „Juventus“ žvaigždė pabrėžė, kad labiausiai nuo to kenčia jo artimieji.
Cristiano Ronaldo teigė, kad labiausiai dėl skandalo jaudinasi jo mama Dolores Aveiro  ir sesuo Katia Aveiro.
Cristiano Ronaldo teigė, kad labiausiai dėl skandalo jaudinasi jo mama Dolores Aveiro ir sesuo Katia Aveiro. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas su Prancūzijos žurnalo „France Football“ reporteriu C.Ronaldo pripažino, kad gyvenimas yra sudrumstas nuo rugsėjo.

Tuomet 34 metų amerikietė Kathryn Mayorga pirmą kartą viešai prakalbo apie tai, kad buvo išprievartauta C.Ronaldo 2009 metais viename Las Vegaso viešbučių.

Tada amerikietei buvo sumokėta 375 tūkst. JAV dolerių už tylą, bet praėjusį mėnesį sandorio detales paviešino Vokietijos žurnalas „Der Spiegel“, o Las Vegaso policija atnaujino tyrimą.

„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo užfiksuotas 2009 metais per vakarėlį Las Vegase su Kathryn Mayorga.
„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo užfiksuotas 2009 metais per vakarėlį Las Vegase su Kathryn Mayorga.

C.Ronaldo vengė kalbėti apie įvykio detales, bet tvirtino, jog yra nekaltas dėl jam mestų kaltinimų.

Per naujausią interviu „France Football“ jis pareiškė, kad prasčiausiai skandalą pergyvena jo šeima.

„Aš paaiškinau viską savo partnerei. Mano sūnus, Cristiano Jaunesnysis yra per mažas, kad suprastų, – sakė C.Ronaldo. – Blogiausia yra mano mamai ir seseriai. Jos viską supranta, bet tuo pačiu yra piktos. Pirmą kartą aš jas matau tokioje situacijoje.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

„France Football“ pavyko gauti pirmą C.Ronaldo asmeninį interviu nuo tada, kai jis vasarą persikėlė iš Madrido „Real“ į Turino „Juventus“.

Puolėjas pripažino, pajautęs, kad Madrido klubo prezidentas Florentino Perezas ėmęs abejoti jo likimu klube.

„Aš pajaučiau klubo viduje, ypač iš prezidento, kad daugiau nebevertinamas taip, kaip anksčiau, – sakė C.Ronaldo. – Tiesa yra tokia, kad prezidentas manęs norėjo, bet tuo pačiu jis davė man žinoti, kad išvykimas nebūtų problema.“

Devynerius metus Madrido klube žaidęs C.Ronaldo savo sprendimą persikelti į „Juventus“ komandą pavadino „geru“ ir sėkmingu“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

Penkis kartus „Aukso kamuolį“ („Ballon d'Or“) jau laimėjęs portugalas šiemet pretenduoja į šeštąjį trofėjų, skiriamą geriausiam pasaulio futbolininkui.

„Jau daug kartų sakiau, kad laimėti šeštą „Ballon d'Or“ nėra būtinybė. Aš nekeliu klausimo tokiu būdu, – aiškino C.Ronaldo. – Savo širdyje aš jau žinau, kad esu vienas geriausių istorijoje. Žinoma, kad noriu laimėti šeštą „Ballon d'Or“. Meluočiau, jei kalbėčiau kitaip. Tam ir dirbu. Dirbu, kad įmuščiau daugiau įvarčių ir laimėčiau rungtynių, bet nesu dėl to apsėstas. Tačiau taip, aš manau, kad nusipelniau laimėti „Ballon d'Or“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas