Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo pyko dėl keitimo, bet treneris ramina: „Tai normalu“

„Manchester United“ treneris Ralfas Rangnickas teigė, kad Cristiano Ronaldo reakcija į keitimą buvo normali, nors puolėjas akivaizdžiai pyko, kai teko sėstis ant suolo.

„Man United“ 3:1 išvykoje laimėjo prieš „Brentford“, o dėmesį patraukęs epizodas įvyko 71-ąją minutę, kuomet R.Rangnickas išleido į aikštę gynėją Harry Maguire'ą.

Tam, kad sugrįžtų prie trijų vidurio gynėjų linijos, treneris išėmė iš aikštės C.Ronaldo. Tuomet rezultatas buvo 2:0 Mančesterio ekipos naudai.

Televizijos kameros išfiksavo, kad portugalas akivaizdžiai buvo nepatenkintas tokiu sprendimu: futbolininkas skėsčiojo rankomis, o vėliau žemėn sviedė striukę.

„Tai normalu. Puolėjas nori mušti, tačiau jis grįžo po traumos ir svarbu prisiminti, kad mūsų greitai laukia dar vienerios rungtynės, – treneris sakė „BT Sport“ po susitikimo. – Po to, kas nutiko praėjusiame susitikime, mes turėjome saugoti persvarą.

Svarbu buvo persiorientuoti į penkių gynėjų liniją. Nors sausų vartų neišlaikėme, tačiau svarbu, kad daugiau nieko kertinio neįvyko.“

Spaudos konferencijoje treneris vėl sugrįžo prie šios temos.

„Jis klausė, kodėl keičiu jį, o aš pasakiau, kad sprendimas priimamas dėl komandos. Mes turėjome identišką rezultatą paskutinėse rungtynėse, kai pirmavome 2:0, likus žaisti 15 minučių (tuomet sužaidė lygiosiomis 2:2 – aut. past.). Nenorėjome daryti tos pačios klaidos. Nusprendžiau statyti penkių gynėjų liniją ir Marcusą pastumti dešiniau. Tai buvo teisingas sprendimas. Ronaldo yra įvarčių mušėjas, jis norėjo likti ir mušti, bet mums svarbiau būti kompaktiškais.

Kai įmušėme trečią įvartį, jam pasakiau, kad būdamas treneriu jis tikriausiai būtų priėmęs tokį patį sprendimą. Nesitikėjau, kad jis mane apkabins, kuomet buvo pakeistas. Žinau, kad žaidėjai, mušantys įvarčius, turi savo nuomonę, tačiau aš sprendžiu apie tai, kas geriausiai komandai.

Neturiu jokių problemų su Ronaldo, jis sugrįžo po traumos, nesitreniravęs buvo pusantros savaitės. Kodėl neturėčiau pasinaudoti kitais žaidėjais?“ – klausė R.Rangnickas.

„Man United“ du 35 taškais yra septintoje vietoje „Premier“ lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas