Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dar vienas „Kauno Žalgirio“ ėjimas – išvyksta R.Latouchentas

Baigiantis vasaros perėjimų langui „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas atliko dar vieną ėjimą rinkoje ir su Galacio „Otelul“ klubu sutarė dėl Rosario Latouchento perėjimo.

27-erių metų futbolininkas, kurio kontraktas su Kauno ekipa galiojo iki 2024-ųjų metų sezono pabaigos, savo karjerą nuo šiol tęs aukščiausioje Rumunijos futbolo lygoje.

„Otelul“ ekipa praėjusiame sezone varžėsi antroje pagal pajėgumą šalies lygoje ir iškovojo kelialapį į stipriausią Rumunijos divizioną. Po septynių turų Rumunijoje Galacio komanda šiuo metu užima 13 vietą tarp 16 komandų.

nuotr. zalgiris.lt/Rosario Latouchentas
nuotr. zalgiris.lt/Rosario Latouchentas

Prieš sezoną „Kauno Žalgirį“ papildęs prancūzas vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius visuose turnyruose spėjo sužaisti 28 rungtynes, per kurias pelnė įvartį ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Labiausiai „Kauno Žalgirio“ gerbėjams įstrigti turėjo R.Latouchento įvartis ir rezultatyvus perdavimas LFF taurės turnyro rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“, kuriose kauniečiai Dariaus ir Girėno stadione pergalę šventė rezultatu 3:0.

Kaip ir į aukščiausią Lenkijos lygą persikėlęs Antonas Fase, taip ir R.Latouchentas dėmesį į save atkreipė UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos rungtynėse su Poznanės „Lech“ klubu, o paskutiniu metu „Kauno Žalgirio“ marškinėlių jau nevilkėjo.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rosario Latouchentas (su kamuoliu)
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rosario Latouchentas (su kamuoliu)

„Kauno Žalgiris“ dėkoja futbolininkui už Kaune praleistą laiką ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje, rašoma klubo pranešime.

Lietuvos futbolo A lygoje Mariaus Stankevičiaus auklėtiniai kol kas žengia penkti, o LFF taurės turnyre žais pusfinalyje su „Šiauliais“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas