Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dar vienas L.Messi rekordas, šįsyk ne aikštėje: aplenkė legendinį kiaušinį

Lionelis Messi nėra pats aktyviausias ar daugiausiai savo gyvenimo atskleidžiantis socialinių tinklų vartotojas, bet būtent jam nuo šiandien priklauso visų laikų populiariausio „Instagram“ įrašo rekordas.

Šviežiai iškeptas pasaulio čempionas sekmadienį pasidalino dešimčia nuotraukų iš planetos pirmenybių finalo.

Šis įrašas, kurio pirmoji nuotrauka – ant komandos draugo pečių užsilipęs ir pasaulio čempionų taurę iškėlęs L.Messi – iki antradienio popietės sulaukė jau beveik 60 mln. „patinka“ paspaudimų ir tapo mėgstamiausiu visų laikų „Instagram“ tinklo įrašu.

„Pasaulio čempionai! – savo rekordiniu tapusį įrašą didžiosiomis raidėmis pradėjo L.Messi. – Tiek daug kartų apie tai svajojau, tai to norėjau, kad vis dar negaliu patikėti, kad tai įvyko...“

Argentiniečio įrašas aplenkė legendinį „pasaulio rekordininką kiaušinį“ – tai 2019 metų įrašas, kuriame užfiksuotas paprasčiausias vištos kiaušinis. Šis įrašas iki šiandien buvo sulaukęs 55 mln. „patinka“ paspaudimų, bet dabar vėl išaugo ir jo populiarumas – šiuo metu jį jau palaikino 56,5 mln. žmonių.

Kiek anksčiau L.Messi įrašas tapo ir labiausiai pamėgtu sportininko įrašu instagrame. Ankstesnis rekordas priklausė jo ir Cristiano Ronaldo įrašui „Louis Vuitton“ reklamoje, kurioje futbolo žvaigždės žaidžia šachmatais – šis įrašas sulaukė 42 mln. „patinka“ paspaudimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas