Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienos tuščios A.Griezmanno rungtynės pažymėtos sensacinga „Atletico“ nesėkme

Į Madrido „Atletico“ ekipą sugrįžęs Antoine'as Griezmannas ir toliau neatranda savęs, o kartu su vienu iš savo lyderių septintajame „La Liga“ ture užklimpo ir šalies čempionai, svečiuose netikėtai 0:1 nusileidę pirmuosius taškus iškovojusiam „Alaves“ klubui.
Antoine'as Griezmannas
Antoine'as Griezmannas / „Scanpix“ nuotr.

Svečiai iš sostinės jau pačioje rungtynių pradžioje buvo nuprausti šaltu dušu – 4-ąją minutę „Alaves“ gynėjas Victoras Laguardia išvedė savo klubą į priekį.

Nors „Atletico“ didžiąją rungtynių dalį kontroliavo kamuolį (71 proc. prieš 29), pavojingų progų „La Liga“ čempionams susikurti beveik nepavyko – atliktas vos 1 smūgis į vartų plotą.

Sugrįžimas į Madridą kol kas visiškai nesiklosto Antoine'ui Griezmannui – per pirmus penkis mačus prancūzas nepelnė nė vieno įvarčio, neatliko nė vieno rezultatyvaus perdavimo ir netgi nė sykio nesmūgiavo į vartų plotą.

Kitą savaitę A.Griezmanno ir Luiso Suarezo laukia mūšis prieš savo buvusį klubą – „Atletico“ namuose priims „Barceloną“.

Šalies čempionai su 14 taškų išlieka antri. „Alaves“ ekipai tai buvo pirmoji pergalė ir pirmieji taškai – jie rikiuojasi vos 19-ti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant