Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dedura palieka „Spartak“

Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas Ignas Dedura sutarė, kad po šio sezono „Spartak“ klubo vadovai jį parduotų kitai komandai.
Ignas Dedura
Ignas Dedura / „Scanpix“ nuotr.

Apie norą palikti „Spartak“ I.Dedura kalbėjo jau seniai. „Dabartinė situacija komandoje manęs netenkina. Prieš sezoną tiek aš, tiek klubas sprendė visai kitokius uždavinius. Dabar vienintelį džiaugsmą man kelia žaidimas nacionalinėje komandoje. Ypač malonu, kad sėkmingai pradėjome pasaulio čempionato atrankos varžybas“, – kalbėjo trisdešimtmetis futbolininkas.

„Jei kalbėtume apie ateitį... Mano planai tikrai nesusieti su „Spartak“. Lietuvos rinktinės treneriai manimi pasitiki, leidžia žaisti, o štai klube situacija yra kitokia, – kalbėjo gynėjas. – Ieškosiu naujo klubo, kuriame reguliariai galėsiu rungtyniauti. Nors kontraktas su Maskvos klubu galioja dar  metus, palikti ekipą neturėtų būti sudėtinga.“

Šį Rusijos „Premier“ lygos sezoną I.Dedura žaidė vos šešeriose rungtynėse, pelnė vieną įvartį bei dukart buvo įspėtas. Nuo 2004 metų Maskvos ekipos garbę ginantis Lietuvos futbolininkas iš viso žaidė 42 rungtynes ir į varžovų vartus įmušė 2 įvarčius. 2005 ir 2006 metais jis tapo Rusijos vicečempionu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas