Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degalų krizė kirto ir C.Ronaldo – vairuotojas degalinėje veltui laukė 7 valandas

Nuo Didžiojoje Britanijoje prasidėjusios degalų krizės kenčia ir milijardieriai. Daugiausia pasaulyje uždirbančiam futbolininkui Cristiano Ronaldo netrukus gali tekti sėstis ant dviračio arba į elektrinį automobilį, ironizuoja britai.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“/AP nuotr.

Britų socialiniai tinklai mirga nuo nuotraukų, kuriose užfiksuotas 250 tūkst. eurų kainuojantis C.Ronaldo automobilis „Bentley Flying Spur“, laukiantis degalinėje.

„Manchester Evening News“ praneša, kad asmeninis portugalų superžvaigždės vairuotojas degalinėje praleido net 7 valandas, kol galiausiai palūžo. Taip ir nesulaukęs degalų papildymo išvažiavo.

„Nesvarbu, kiek pinigų turi C.Ronaldo, šiuo atveju jis yra vienoje valtyje kartu su visais mumis“, – komentavo įvykio liudininkas.

Įdomiausia, kad 36-erių „Manchester United“ futbolininkas yra itin didelis retų ir prabangių automobilių mylėtojas. Sportiški jo bolidai reikalauja ir daug degalų. Visa jo automobilių kolekcija vertinama net 20 mln. eurų.

Britai šią savaitę paniškai užplūdo degalines, išgirdę, kad dėl benzinvežių vairuotojų trūkumo išseko degalinių atsargos. Dėl kilusios degalų krizės šalyje teko įvesti net kariuomenės parengtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant