Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dideli Kalėdų norai: Pepas Guardiola sieks prisivilioti Neymarą

Katalonijos dienraščio „Mundo Deportivo“ duomenimis, vasarą „Manchester City“ klubo vadžias perimsiantis ispanų treneris Josepas Guardiola į „miestiečių“ gretas sieks prisivilioti Brazilijos futbolo žvaigždę Neymarą.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

„Mundo Deportivo“ praneša, kad sutarties su Miuncheno „Bayern“ klubu nepratęsti nusprendęs 44-erių strategas jau dabar sudarinėja „Man City“ vasaros pirkinių sąrašą, kurio viršuje puikuojasi „Barcelona“ komandos žvaigždės Neymaro pavardė. 

Nors 23-ejų metų brazilo išpirkos suma siekia 190 milijonų eurų, šeicho Mansouro bin Zayedo Al Nahyano vadovaujamas klubas yra pasiruošęs pakloti ir dar didesnę sumą. „Gazzetta dello Sport“ teigimu, „Manchester City“ komanda už Neymarą yra pasiruošusi ant „Barcelona“ vadovo stalo tėkšti 250 milijonų eurų.

Tačiau tokį žingsnį absurdišku laiko geriausiu visų laikų futbolininku tituluojamas brazilas Pelle. Anot legendos, už Neymarą tokią sumą mokėti pasiruošęs būtų tik paskutinis kvailys.

„Esu dirbęs su begale kitų futbolininkų, – Brazilijos sporto žurnalui „Placar“ teigė Pelle. – Neymaras nesukuria progų savo komandos draugams, nenori skirtis su kamuoliu, nedalyvauja judėjime be kamuolio.

Taip, tai yra labai talentingas žaidėjas, tačiau priminkite, kiek įvarčių jis įmušė galva? Mano nuomone, tokią kainą būtų galima siūlyti tik už savotišką futbolo Dievą.

Daugiau gerų žodžių skirčiau Lioneliui Messi. Jis yra geriausias pastarojo dešimtmečio futbolininkas, tačiau taip pat turi trūkumų, pavyzdžiui, jo dešinė koja yra labai silpna. Neymaras, manau, yra labai panašus į Cristiano Ronaldo.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas