Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drama „A lygoje“: Vilniaus „Žalgiris“ priešpaskutinę minutę gavo dovanų lygiąsias

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ komandai pritrūko vos kelių minučių iki dar vienos sensacijos – akistata su titulą ginančiu Vilniaus „Žalgiriu“ pabaigoje dramatiškai baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:0).
„Hegelmann Litauen“ – Vilniaus „Žalgiris“
„Hegelmann Litauen“ – Vilniaus „Žalgiris“ / Elijaus Kniežausko nuotr.

Pirmame kėlinyje svečiai turėjo dvi labai geras progas: pirmoje situacijoje Francis Kyeremeh po Josipo Tadičiaus perdavimo mušė virš vartų, o antrame epizode futbolininko iš Ganos smūgį puikiai atrėmė Ignas Plūkas, praneša alyga.lt.

„Žalgirio“ vartus gynęs Tomislavas Duka taip pat turėjo darbo. Kroatas apsigynė nuo pavojingo Levano Mačarašvilio bandymo, antrame kėlinyje – išgelbėjo komandą po Thompsono Gavi ir Alexo Negeubos bandymų.

84-ąją minutę Kauno rajono komanda surengė puikią kontrataką, kuri buvo vainikuota klasišku įvarčiu. Į baudos aikštelę po Klaudijaus Upsto perdavimo įsiveržęs A. Negueba joje surado Ibrahimą Olaosebikaną, taikliai smūgiavusį iš arti.

Atrodė, kad Andriaus Skerlos treniruojami „Hegelmann Litauen“ futbolininkai džiaugsis antra pergale iš eilės prieš Vilniaus „Žalgirį“, bet 89 minutę apmaudžiai padovanojo įvartį varžovams.

Mantas Fridrikas neapdairiai galva pamušė kamuolį link vartininkos I.Plūko, kuris jau buvo išbėgęs iš vartų. Kamuolys nukrito tiesiai Tomislavui Kišui, kuriam liko tik įmušti lengvą įvartį į tuščius vartus.

VIDEO: 24 turo santrauka: „Hegelmann Litauen“ – „Žalgiris“ (2021-08-22)

Čempionato debiutantai „Hegelmann Litauen“ futbolininkai su 39 taškais žengia penktoje „A lygos“ vietoje.

Tuo metu Vilniaus „Žalgiris“ net ir po lygiųjų pakilo į antrąją poziciją. Žalgiriečiai nuo pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“ atsilieka 4 taškais, bet turi dar dvejas rungtynes atsargoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas