Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drama Čempionų lygoje – „Feyenoord“ triumfavo po varžovų nelaimių

Dramatišką pergalę UEFA Čempionų lygoje iškovojo Roterdamo „Feyenoord“ ekipa, kuri išvykoje 3:2 palaužė Žironos futbolininkus.

Mačą įvarčiu pradėjo Davidas Lopezas, kuris 19-ąją minutę pasiuntė kamuolį į kairę vartų pusę bei išvedė Žironos klubą į priekį (1:0).

Tačiau ilgai netrukus Žironos ekipą ištiko pirmoji nelaimė. Po varžovų baudos smūgio 23-ąją minutę Yangelis Herrera pasiuntė kamuolį galva į savus vartus – rezultatas išsilygino (1:1).

33-ąją minutę po tikslaus Igorio Paixao perdavimo pasižymėjo Antoni Milambo, kuris išvedė Roterdamo komandą į priekį (2:1).

36-ąją minutę „Feyenoord“ turėjo progą dar labiau nutolti, tačiau Ayase Uedos baudinį, iššokęs į dešinę pusę, atrėmė Paulo Gazzaniga.

51-ąją minutę džiaugtis puolė Žironos ekipa, tačiau įvartis po VAR peržiūros buvo anuliuotas.

Išlyginti rezultatą „Girona“ galėjo 67-ąją minutę galėjo Bojanas Miovskis, tačiau jo baudinys buvo atremtas. Bet galiausiai pastangos atsipirko – 74-ąją minutę Donny van de Beekas po puikaus Arnauto Danjumos perdavimo pasiuntė kamuolį į vartus ir rezultatas tapo lygus (2:2).

Visgi mačui pasibaigti lygiosiomis nebuvo lemta. Žironos klubą ištiko dar viena nelaimė. 79-ąją minutę Ladislavas Krejči bandė nutraukti pavojingą varžovų perdavimą, tačiau nukreipė kamuolį į savo vartus (3:2), o vėliau paaiškėjo, kad šis įvartis buvo „pergalingas“. „Feyenoord“ triumfavo.

Tuo metu triuškinančią pergalę iškovojo Bergamo „Atalanta“, kuri 3:0 sutriuškino Donecko „Šachtar“ futbolininkus.

Rungtynių baigtį Bergamo klubas išsprendė ganėtinai greitai. 21-ąją minutę įvartį įmušė Beratas Djimsiti (1:0), o Ademola Lookmanas smūgiu į dešinįjį vartų kampą padidino persvarą (2:0).

Tašką 48-ąją minutę padėjo Raoulis Bellanova (3:0).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas