Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramų karalius: K.Mbappe vėl nori palikti Paryžių?

Savo situacija „Paris Saint-Germain“ klube nepatenkintas Kylianas Mbappe nori palikti klubą jau sausį, praneša įvairūs šaltiniai Europoje.
Kylianas Mbappe
Kylianas Mbappe / Scanpix/Zed Jameson/SIPA nuotr.

Teigiama, kad vos prieš penkis mėnesius – gegužę – naują trejų metų sutartį su PSG sudaręs prancūzas nori palikti ekipą per sausio mėnesį atsiversiantį perėjimų langą. Pirmieji šią žinią ištransliavo RMC, vėliau patvirtino ir „Marca“.

Pranešama, kad K.Mbappe neliko sužavėtas PSG vasaros darbais ir nėra patenkintas tuo, kad turi žaisti vidurio puolėjo, o ne kairiojo atakos žaidėjo pozicijoje.

Tiesa, PSG kol kas neketina parduoti savo 23-ejų žvaigždės ir žada atmesti visus pasiūlymus už šį futbolininką.

Pavasarį manyta, kad K.Mbappe paliks Paryžių, kai atrodė, kad žaidėjas turi susitarimą su Madrido „Real“, bet galiausiai Prancūzijos rinktinės lyderis pasirinko PSG klubą, kuriame žaidžia nuo 2017-ųjų.

„Karališkasis“ klubas veikiausiai siektų prancūzo ir dabar, bet vargu ar PSG vadovai leisis į kalbas su Ispanijos komanda, su kuria nepalaiko pačių šilčiausių santykių.

K.Mbappe šį sezoną yra įmušęs jau 11 įvarčių per 12 rungtynių, o Paryžiaus klubas pirmauja tiek Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate, tiek savo grupėje UEFA Čempionų lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas