Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draugiškame mače – „Sūduvos“ pralaimėjimas prieš „Panevėžį“

„Panevėžys“ dar sykį šį tarpsezonį iš Marijampolės išvyksta nugalėjęs – šį kartą „Hikvision“ arenos manieže rezultatu 2:0 (1:0) buvo įveikta vietos „Sūduva“.
Marijampolės „Sūduva“ – „Panevėžys“
Marijampolės „Sūduva“ – „Panevėžys“ / nuotr. Vytauto Kuralavičiaus

Panevėžiečiai antrose rungtynėse iš eilės nuo pirmųjų minučių sugebėjo perimti iniciatyvą bei pelnyti greitą įvartį. 7-ąją minutę Ariagneris Smithas surado Elivelto, o šis akistatoje vienas prieš vieną buvo pranašesnis už vartininką.

Po įmušto įvarčio žaidimas išsilygino, tačiau ilgą laiką abi ekipos pavojingų epizodų nesukūrė.

33-iąją minutę Elivelto iš maždaug 15 metrų atstumo smūgiavo pro šalį, o kėliniui artėjant į pabaigą taip pat dar nesidžiaugė dubliu, kai jam geroje situacijoje kamuolį atmetė Chrysovalantis Kozoronis.

Antrojo kėlinio pradžia svečiams taip pat susiklostė sėkmingai: 47-ąją minutę A.Smitho bandymą atrėmė vartininkas, dar po trijų minučių smūgių į vartus serija baigėsi Elivelto antruoju įvarčiu. Maža to, 57-ąją minutę po pakelto kampinio kamuolį į virpstą sukirto Matijus Remeikis.

Per paskutinį akistatos pusvalandį žaidimas nebuvo toks kokybiškas – „Sūduva“ turėjo dvi geras galimybes sušvelninti rezultatą. 67-ąją minutę varžovas galva smūgiavo pro šalį, o pačioje antro kėlinio pabaigoje stiprus smūgis iš už baudos aikštelės sudrebino „Panevėžio“ vartų skersinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas