Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du veidus parodęs „Man City“ sučiupo svarbią pergalę „Premier“ lygoje

„Manchester City“ vaikščiojo plonu ledu, tačiau pasiekė svarbią pergalę Anglijos „Premier“ lygoje. Pepo Guardiolos auklėtiniai namuose panaikino dviejų įvarčių deficitą ir 4:2 nugalėjo Londono „Tottenham Hotspur“.

Šiaurės Londono komandą Mančesterio „Etihad“ stadione 44-ąją minutę į priekį po grubios „Man City“ klaidos prie pat savų vartų išvedė Dejanas Kulusevskis, o jau po trijų minučių Emersonas Royalis galva pakartojo varžovų atremtą Harry Kane'o smūgį ir padvigubino savo komandos pranašumą.

Tačiau po pertraukos Mančesterio ekipa atgijo ir nubaudė oponentus net keturiais tiksliais kirčiais.

51-ąją minutę sumaištimi „Tottenham“ baudos aikštelėje pasinaudojo ir įvartį pelnė pasaulio čempionas Julianas Alvarezas, o jau 53-ą minutę savo 22-ą įvartį „Premier“ lygoje pelnė norvegas Erlingas Haalandas.

Praėjo vos 10 minučių ir „Man City“ jau pirmavo – prieš tai rezultatyvų perdavimą atlikęs Riyadas Mahrezas klastingu smūgiu dešine koja pelnė trečiąjį savo komandos įvartį.

Tas pats alžyrietis padėjo ir tašką rungtynėse, kai 90-ąją minutę pabėgo nuo gynėjų ir perkėlęs vartininką pasiekė dublį.

Tryliktą pergalę šiame sezone iškovoję „miestiečiai“ su 42 taškais yra antri lygoje ir vejasi Londono „Arsenal“, kuris turi 47 taškus.

„Tottenham“ su 33 taškais yra penktas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas