Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dviguba šventė Barselonoje: laimėjo ir „El Clasico“ mūšį prieš „Real“

Išvydę „Barcelona“ krepšinio komandos pergalę prieš Kauno „Žalgirį“, Katalonijos klubo gerbėjai jau po kelių valandų galėjo švęsti ir dar svarbesnį jiems triumfą – „Barca“ futbolo ekipa Ispanijos Karaliaus taurės rungtynėse patiesė amžiną priešą Madrido „Real“.

Xavi auklėtiniai Madride vykusias rungtynes laimėjo 1:0.

Tai buvo pirmoji iš dviejų pusfinalio serijos rungtynių. Atsakomasis susitikimas kovo 19 dieną bus žaidžiamas Barselonos „Camp Nou“ stadione.

Vienintelį įvartį katalonams atnešė „Real“ gynėjas Ederis Militao, į kurį atsimušė kamuolys po Francko Kessie smūgio 26-ą rungtynių minutę.

„Barca“ antrajame kėlinyje galėjo ir padvigubinti pranašumą, bet to paties F.Kessie bandymą netyčia blokavo kamuolio peršokti nesugebėjęs Ansu Fati.

Savo ruožtu „Real“, dar praėjusią savaitę UEFA Čempionų lygos rungtynėse net 5:2 sutalžęs „Liverpool“, šį kartą neatliko nė vieno smūgio į vartų plotą.

Tai buvo trečiasis „Barcelona“ ir „Real“ susitikimas šį sezoną. Spalį Ispanijos čempionato rungtynėse 2:0 triumfavo madridiečiai, bet sausį Ispanijos Supertaurės turnyro finale 3:1 savo pranašumą įrodė katalonai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas