Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Cantona norėtų, kad „Manchester United“ treniruotų P.Guardiola, o ne J.Mourinho

„Manchester United“ legenda Erics Cantona teigia, kad klubas padarė klaidą treneriu pasamdydamas Jose Mourinho. Bendraudamas su „BBC 5 Live“ E.Contona pareiškė, kad portugalas jam patinka, bet ne į norėtų matyti prie „raudonųjų velnių“ vairo.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

„Aš myliu J.Mourinho kaip trenerį, ir tai esu sakęs dar prieš jam atvykstant į Mančesterį. Jis labai inteligentiškas, protingas, moka susidoroti su spaudimu“, – kalbėjo E.Contona.

„Be to, labai charizmatiškas, laimėjęs daug dalykų ir daug dalykų dar laimėsiantis. Bet futbolas, kurį žaidžiau aš, kurį propogavo Alexas Fergusonas ar Mattas Busby prieš tai – buvo labai kūrybiškas. Štai todėl aš teikiau pirmenybę Pepui Guardiolai ir labiau norėjau, kad jis treniruotų „Manchester United“.

„Aš labai mėgau Johaną Cruyffą, kai jis dirbo treneriu „Barcelona“ klube, mėgau 8-o dešimtmečio „Ajax“. Aš užaugau su tokio stiliaus futbolu, kokį mėgo ir A.Fergusonas, ir toks kūrybiškas futbolas labiau tinka „Manchester United“ vardui“.

E.Cantona nesupranta, kodėl „United“ vadovai nemedžiojo P.Guardiolos.

„Tai būtų buvęs logiškesnis sprendimas. Negaliu suprasti, kodėl „United“ pasirinko gynybinio stiliaus trenerį. Puikų trenerį ir puikų žmogų, bet man vis tiek maloniau stebėti, kaip „Barcelona“ žaidžia“.

„Aš nežiūriu „Manchester City“ rungtynių, nes tai yra „Manchester City“, tačiau aš mielai žaisčiau komandoje, kurią treniruoja P.Guardiola“, – pridūrė E.Cantona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai