Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Euro 2024“ suspindęs kartvelas – ant „Liverpool“ slenksčio

„Liverpool“ klubas artėja prie susitarimo su „Euro 2024“ turnyre spindėjusiu vartininku Giorgiu Mamardašviliu.

Sakartvelo rinktinės vartų sargas fantastiškai pasirodė Europos futbolo čempionate, vykusiame Vokietijoje, ir su turnyre debiutavusia komanda žengė iki aštuntfinalio.

Nuo 2021 metų jis gynė „Valencia“ klubo spalvas ir jau sužaidė pirmąsias Ispanijos čempionato rungtynes praėjusį savaitgalį, bet dabar ant žaidėjo tinklus meta Anglijos grandas „Liverpool“.

„Sky Sports“ praneša, kad „raudonieji“ už 23-ejų metų kartvelą pasiūlė 30 mln. eurų ir dar papildomus 5 mln. eurų priedų, kuriuos išmokėtų išsipildžius papildomoms sąlygoms.

Tiesa, G.Mamardašvilis turėtų likti Valensijoje likusiai sezono daliai, o „Liverpool“ papildytų kitame sezone. Kiek anksčiau abi pusės derėjosi ir dėl galimybės kartvelą paskolinti anglų „Bournemouth“ klubui, tačiau pats žaidėjas labiau nori likti Ispanijoje.

Liverpulio komandoje G.Mamardašvilis sudarytų konkurenciją 31-erių brazilui Alissonui Beckeriui. Šis turėtų likti pagrindiniu komandos vartininku, tačiau kartvelas galėtų tapti natūraliu jo įpėdiniu.

Jei sandoris įvyktų, kartvelas taptų pirmuoju „Liverpool“ pirkiniu po to, kai komandą paliko vokietis vyr. treneris Jurgenas Kloppas, o jo vietą užėmė Arne Slotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas