Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Fernando Santosas:„Ronaldo gimęs būti nugalėtoju“

Portugalijos futbolo rinktinės treneris tiki, kad Cristiano Ronaldo rinktinei gali padėti dar 10 metų.
Fernando Santosas
Fernando Santosas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

31 metų Madrido „Real“ žvaigždė galėtų iškiliai atsisveikinti su rinktine, jei laimėtų Europos čempionato trofėjų, bet Portugalijos rinktinės treneris nesutinka su šiuo teiginiu. Jis sako, ad C.Ronaldo dar turi ką parodyti ir ateityje.

Treneris, paklaustas apie galimybes, kad tai bus paskutinės C.Ronaldo rungtynės rinktinėje atsakė: „Finalinis mačas sekmadienį, todėl galime sakyti, kad futbolininkui tai irgi bus finalas. C.Ronaldo dar žais 6, 7 ar 10 metų. Rytoj nebus jo paskutinis mačas. Aš esu tikras“.

61 metų strategas teigia, kad C.Ronaldo vertas laimėti ir jau 13 metų šis futbolininkas yra idealus lyderis Portugalijos rinktinės gretose.

„Aš jį treniravau, neilgai, nes vėliau iš Lisabonos jis persikėlė į „Manchester United“ ir niekada nebegrįžo. Jis jau tada buvo talentingas ir norėjo laimėti. Jis psichologiškai stiprus ir visada stengiasi tobulėti“, – sakė Portugalijos treneris.

„C.Ronaldo gimęs būti laimėtoju. Jis visada nori būti geriausias ir viską atlikti kuo idealiau. Per paskutinius 2 metus, kai mes dirbome kartu, jis išliko savimi. Pyko ant savęs, kai neatliko visko taip, kaip buvo suplanavęs ar reikėjo. Finalo rezultatas gali nulemti daug Portugalijos kapitono tolimesniame apsisprendime“, – teigė F. Santosas.

Cristiano Ronalodo per Europos čempionatą Prancūzijoje pasiekė 2 savo šalies rekordus – įmušė daugiausiai įvarčių ir sužaidė daugiausia rungtynių Portugalijos nacionalinės rinktinės gretose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas