Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Torresas: „Tai viena prasčiausių dienų mano karjeroje“

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalis Madrido „Atletico“ puolėjui Fernando Torresui prasidėjo itin sėkmingai, tačiau jo po pusvalandžio pasibaigė tragiškai. Ispanas įmušė įvartį į „Barcelona“ vartus, tačiau dvi grubios pražangos privertė teisėją parodyti jam dvi geltonas korteles.
Fernando Torresas
Fernando Torresas / „Scanpix“ nuotr.

„Tai viena blogiausių dienų mano, kaip futbolininko gyvenime. Esu tikrai liūdnas, kad palikau savo komandą dešimtyje. Esu tikras, kad būdami 11 prieš 11 būtume pasirodę kitaip, manau, kad esu kaltas dėl pralaimėjimo“, – po rungtynių save, o ne teisėją kaltino F.Torresas.

32-iejų puolėjas mačą „Camp Nou“ stadione pradėjo įspūdingai. Jau 25-ąją minutę po Koke perdavimo į laisvą plotą puikiai įbėgęs puolėjas klastingu smūgiu nuginklavo Marcą-Andre Ter Stegeną.

Pažeme skriejęs F.Torreso smūgis pralindo pro vartininko kojas ir skriejo į tinklą. Tai buvo jau 11-asis ispano įvartis į „Barcelona“ vartus per 17 rungtynių.

Vis dėlto F.Torreso laimė baigėsi jau po dešimties minučių. 29-ąją min. jis gavo pirmąją, o jau po šešių minučių – antrąją geltoną kortelę.

Fernando Torreso antra geltona kortelė

Aikštės viduryje kluptelėjus Sergio Busquetsui, ispanas pamatė progą perimti kamuolį, tačiau neapskaičiavo galimybių, kamuolio net nelietė, įvažiavo varžovui į kojas ir buvo išvytas iš aikštės.

„UEFA turėtų būti gėda, kad paskyrė teisėją, kuris visiškai neatitiko ketvirtfinalio rungtynių lygio“, – po rungtynių žurnalistams sakė F.Torresas.

„Barcelona“ ir „Atletico“ susitikimui vadovavęs vokietis Felixas Brychas pirmajame kėlinyje klaidų pridarė apsčiai. Praėjus vos kelioms minutėms po F.Torreso išvarymo teisėjas privalėjo parodyti geltoną kortelę S.Busquetsui.

Vėliau F.Brychas nepastebėjo itin grubaus Luiso Suarezo žaidimo prieš Juanfraną – situacija greičiausiai verta raudonos kortelės. Antrajame kėlinyje vokietis galėjo paskirti bent 11 metrų baudinį į „Atletico“ vartus, kai grubiai sustabdytas buvo Lionelis Messi.

Iš viso rungtynėse parodyta 11 geltonų kortelių – 8 iš jų skirtos „Atletico“ žaidėjams.

Rungtynių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento