Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finalo nelaimėlis R.Lukaku – kurioziniai epizodai belgą pavertė pokštų taikiniu

UEFA Čempionų lygos finale Romelu Lukaku žengė į aikštę po keitimo ir turėjo visus šansus tapti Milano „Inter“ herojumi, kai šiai komandai reikėjo gelbėtis. Vis dėlto belgui fatališkai nesisekė, kad ir kokiose patogiose situacijose atsidurtų – tai sukėlė pašaipų audrą socialiniuose tinkluose.
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku / „Scanpix“/AP nuotr.

Pokštaudami R.Lukaku internautai vadino geriausiu „Manchester City“ rungtynių žaidėju, o komentarus lydėjo iš juoko verkiančiais jausmaženkliais.

71-ą minutę Federico Di Marco turėjo nuostabią progą lyginti rezultatą... bet „Inter“ žaidėjui sutrukdė R.Lukaku. Smūgiuodamas galva F.Di Marco iš pradžių pataikė į skersinį, o pakartotiniu bandymu – į R.Lukaku...

Internautai prisiminė, kad panašių kuriozų, kai R.Lukaku to nenorėdamas blokuoja komandos draugų smūgius – būta ir anksčiau.

Rungtynėms baigiantis pats R.Lukaku turėjo nuostabią galimybę pasižymėti, bet vos iš kelių metrų smūgiavo taip, kad Edersonui nebuvo pernelyg sudėtinga smūgį atremti.

„Būna, kad kamuolys įkrinta, o būna, kad ne. Manau, pats Edersonas nesuprato, kaip atrėmė šį smūgį“, – komandos draugą apgynė Lautaro Martinezas.

Finalo nelaimėlio etiketė R.Lukaku atiteko ne pirmą kartą – 2021 m. Europos lygos finale jis nukreipė kamuolį į savus vartus, kas lėmė „Sevilla“ pergalę prieš „Inter“.

Tiesa, R.Lukaku sulaukė ir užstojančių žinučių.

Vieni atkreipė dėmesį ir į Lautaro Martinezo neišnaudotą progą, kiti konstatavo – kad ir nesisekė, R.Lukaku per pusvalandį padarė daugiau nei Erlingas Haalandas per visas rungtynes.

Primename, kad ir be didesnio E.Haalando indėlio „Manchester City“ laimėjo rungtynes 1:0 ir Čempionų lygos taurę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas