Futbolininkų turgaus gandai: „Monaco“ už Radamelį Falcao suplos 60 mln. eurų, Wayne'as Rooney nenori dirbti su nauju „Manchester United“ treneriu

Prancūzijos antroje lygoje žaidžiantys, tačiau nuo kito sezono į aukščiausiąjį divizioną grįšiantis „Monaco“ klubas netrukus gali sudrebinti futbolo rinką ir įsigyti Madrido „Atletico“ puolėją Radamelį Falcao. Tuo tarpu „Manchester United“ puolėjas Wayne'as Rooney nori palikti komandą.
Radamelis Falcao
Radamelis Falcao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rusijos milijardieriaus Dimitrijaus Rybolovlevo valdomas „Monaco“ tikisi kitą sezoną mesti rimtą iššūkį „Paris Saint Germain“ ir kitiems Prancūzijos klubams bei artimiausiu metu grįžti į UEFA Čempionų lygą.

Tam D.Rybolovlevas žada mesti visas pajėgas bei gausybę milijonų eurų. Pirmasis „Monaco“ taikinys – Madrido „Atletico“ superžvaigždė Radamelis Falcao, už kurį, Ipanijos „La Sexta“ teigimu, prancūzai paklos 60 milijonų eurų. Tokia išpirkos suma įrašyta 27-erių metų kolumbiečio sutartyje su „Atletico“.

Monake įsikūrusi, tačiau Prancūzijos futbolo lygoje žaidžianti ekipa yra viena sėkmingiausių šalies komandų, šalies čempionatą laimėjusi septynis, o taurę – penkis kartus. 2004 metais „Monaco“ Čempionų lygos finale pralaimėjo „Porto“.

Wayne'as Rooney nori palikti „Manchester United“

Aštrėja „Manchetser United“ klubo ir jo 27-erių metų puolėjo Wayne'o Rooney santykiai. Paskelbus, kad Mančesterio ekipos treneriu nuo kito sezono taps Davidas Moyesas, W.Rooney dar labiau užsinorėjo persikelti rungtyniauti kitur.

D.Moyesas Liverpulio „Everton“ klube buvo pirmasis W.Rooney treneris profesionalaus futbolininko karjeroje, tačiau jau tada puolėjo ir stratego požiūris nesutapo ir jie nesutarė.

Goal.com šaltiniai praneša, kad W.Rooney jau prieš kelias savaites A.Fergusonui pasakė, kad  nori palikti komandą, tačiau škotas atmetė bet kokią puolėjo pardavimo galimybę.

Vis dėlto puolėjo nepasitenkinimas savo statusu komandoje pastaruoju metu labai išaugo, o prie to prisidėjo ir sėdėjimas ant atsarginių žaidėjų suolelio viename svarbiausių sezono mačų – atsakomojoje UEFA Čempionų lygos dvikovoje su Madrido „Real“.

Pranešama, kad žaidėjo situacija labiausiai domina Londono „Chelsea“ ir „Arsenal“ klubus, taip pat „Paris Saint Germain“ ir Miuncheno „Bayern“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento