Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Futbolo žvaigždė pripažino: „Po šoko norėjau baigti karjerą“

Gonzalo Higuainas netrukus sužais savo pirmąjį mačą Anglijos „Premier“ lygoje. Prieš tai Argentinos aukščiausio kalibro puolėjas papasakojo apie jo šeimą aplankiusią bėdą, dėl kurios jis norėjo baigti žaisti futbolą dar 2016 metais. „Jaučiau, kad mano pasaulis apsivertė“, – sakė iš Italijos į Angliją persikėlęs garsusis „Chelsea“ naujokas.
Gonzalo Higuanas
Gonzalo Higuainas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Interviu „The Mirror“ G.Higuainas pasakojo, kad mintis baigti futbolą jį apniko 2016 metais, kai jo mama Nancy pradėjo kentėti nuo sunkios ligos.

G.Higuainas kaip tik buvo pralaimėjęs su Argentinos rinktine „Copa America“ finalą Čilei, kai jam pranešė apie motinos ligą. „Aš iškart nusprendžiau baigti futbolą ir pasirūpinti mama. Nujaučiau, kad kažkas yra negerai, bet kai man pasakė tą žinią, vis tiek buvo didelis šokas.

Jaučiausi prastai, nes finalą žaidžiau dar to nežinodamas. Jaučiau, kad mano pasaulis apsivertė per sekundę. Man nerūpėjo niekas kita, tik mamos būklė“, – pasakojo 31 metų argentinietis.

„Scanpix“ nuotr./Gonzalo Higuainas
„Scanpix“ nuotr./Gonzalo Higuainas

Dabar jo mama atsigavo.

G.Higuainas teigė, kad net ir tada, kai jautėsi itin sunkiai, ji ragino sūnų tęsti žaisti futbolą.

„Jei tai būtų mano pasirinkimas, aš tada būčiau sustojęs. Bet ji pasakė: „Žinau, kad esi laimingas, kai žaidi futbolą, negali mesti to, ką myli.“ Ji paprašė manęs, kad tęsčiau ir aš tai padariau dėl jos.

Mano šeima ir draugai man reiškia viską. Tik po jų eina futbolas. Žmonės turi suprasti. Jie mato mane spardantį kamuolį ir galvoja, kad neturiu kito gyvenimo“, – sakė G.Higuainas, pastaraisiais metais mušęs įvarčius Italijoje „Napoli“, Turino „Juventus“ ir „Milan“ klubams, o prieš tai atstovavęs Madrido „Real“.

„Scanpix“ nuotr./Gonzalo Higuainas
„Scanpix“ nuotr./Gonzalo Higuainas

Dabar jis perėjo į „Chelsea“, kuri žais su „Sheffield Wednesday“ FA taurės rungtynes sekmadienį. Pirmasis mačas Anglijos čempionate veikiausiai įvyks trečiadienį per rungtynes su „Bournemouth“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas