Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

G.Lettieri: „Sunkiausia buvo, kai galėjau atlikti tik 2 ketimus“

„Panevėžio“ komandą į Lietuvos futbolo „Optibet A lygos“ viršūnę atvedęs Šveicarijoje gimęs italas Gino Lettieri po čempionų titulą užtikrinusių lygiųjų 0:0 išvykoje su Kauno raj. „Hegelmann“ sveikino savo žaidėjus su puikiu sezonu.

Panevėžiečiai po šeštadienio lygiųjų savo sąskaitoje turi 81 tašką ir jau yra nepavejami antrąją vietą užimančiam Vilniaus „Žalgiriui“ (71 taškas).

„Paskutinis žingsnis šiandien buvo labai sunkus. Manau, per paskutiniąsias 15 minučių žaidėjai nenorėjo rizikuoti, norėjo užbaigti rungtynes 0:0, – po lemiamų rungtynių kalbėjo Aukštaitijos sostinės ekipos vyriausiasis treneris. – Tebūnie, šiandien gavome 1 tašką, laimėjome čempionatą. Galiu tik pasveikinti savo komandą. Ji labai sunkiai dirbo šiais metais, žaidė labai gerą futbolą. Didžiausiu sveikinimai mano komandai.“

Paklaustas apie sunkiausią čempioniško sezono etapą, treneris paminėjo sezono pradžią.

„Pirmosios 15 rungtynių buvo labai sunkios, nes turėjome tik 13 žaidėjų. Kartais galėjau atlikti tik 2 keitmus. Ir tai nebuvo 1 rungtynės, o 7-8 ar 9. Turėjome tik 2 keitimus, mums buvo labai sunku“, – sakė G.Lettieri.

Baigamas trumpą interviu po čempionų titulą užtikrinusių rungtynių, futbolo specialistas su šypsena pasakė, kada komandos laukia kita treniruotė.

„Normaliai, rytoj 10 valandą“, – užbaigė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas