Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galinga „Bayern“ pergalė pažymėta ir nuostabiu karatė stiliaus įvarčiu

Savaitės viduryje eliminavę „Paris Saint-Germain“ komandą iš UEFA Čempionų lygos, šeštadienio vakarą Miuncheno „Bayern“ futbolininkai pasismagino Vokietijos Bundeslygoje. Bavarai namuose 5:3 nugalėjo „Augsburg“.

Pirmasis įvartis krito nesužaidus nė dviejų minučių, kai gražiai suvaldęs kamuolį pasižymėjo svečių žaidėjas Mergimas Berisha.

Bet svečiai netikėtu pranašumu džiaugėsi neilgai – jų įvartis tarsi pabudino rungtynių pradžią pramiegojusį žvėrį.

Santykį jau 15-ąją minutę išlygino Joao Cancelo – žiemos perėjimų lango metu Miuncheno klubą papildęs portugalas stipriu smūgiu dešine koja pelnė pirmąjį savo įvartį „Bayern“ klube.

Jau po keturių minučių „Bayern“ buvo priekyje – po Sadio Mane perdavimo iš arti kamuolį į vartus nukreipė Benjaminas Pavard'as.

Gynėjas iš Prancūzijos 35-ą minutę įmušė ir galbūt vieną gražiausių sezono įvarčių – B.Pavard'as tarsi karatė atstovas įspūdingu kirčiu ore buvusį kamuolį nukreipė į „Augsburg“ vartų tinklą ir padvigubino „Bayern“ pranašumą.

Dar pirmajame kėlinyje skirtumas tarp komandų tapo triuškinantis – 45-ą minutę vartininko atremtą S.Mane smūgį sėkmingai pakartojo ir ketvirtą „Bayern“ įvartį pelnė Leroy'us Sane.

„Augsburg“ sušvelninti rezultatą pavyko 60-ą minutę, kai už Matthijso de Ligto pražangą buvo skirtas baudinys, o jį realizavo M.Berisha.

Greitai „Bayern“ susigrąžino trijų įvarčių persvarą – 74-ąją minutę kairiajame krašte išniręs Alphonso Daviesas pelnė jau penktą savo komandos įvartį.

Bet svečiai dar sugebėjo pelnyti įvartį per pridėtą laiką – pasižymėjo Irvinas Cardona.

52 taškus surinkęs „Bayern“ klubas bent trumpam pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą, aplenkęs vėliau žaisiančią Dortmundo „Borussia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas