Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Geriausiu A lygos treneriu gegužę tapo Andrius Skerla

„TOPsport A lygoje“ praėjęs mėnuo produktyviai susiklostė lyderių dar toliau į priekį nepaleidusiam Kauno rajono „Hegelmann“ klubui.
Andrius Skerla
Andrius Skerla / VKPhoto nuotr.

Mėlynai balti įsitvirtino 2-oje vietoje, tad suskaičiavus čempionato komentatorių bei tinklalaidžių vedėjų balsus, geriausio gegužės mėnesio trenerio laurai atiteko Andriui Skerlai.

„Hegelmann“ ekipa gegužę iškovojo tris pergales – nugalėtas Telšių „Džiugas“, „Panevėžys“ bei Alytaus „Dainava“, lygiosiomis buvo sužaista su Vilniaus „Žalgiriu“ bei „Šiauliais“.

Su 29 taškais Kauno rajono futbolininkai žengia antri, o A.Skerla išsamiai pasidalino mintimis apie praėjusį mėnesį.

„Po gana įtempto balandžio mėnesio, atėjo gegužė – dar įtemptesnis mėnuo, su taure buvo sužaistos septynerios rungtynės. Džiugina komandos forma, kaip komanda žaidžia išvykoje. Svarbu yra tai, kad pasirinkome nemažai taškų, įsitvirtinome antroje vietoje, susikrovėme nedidelę persvarą prieš savo oponentus, bet tai tik pirma čempionato dalis.

Pagrindiniai akcentai, kurie leido tai pasiekti – prieš kiekvienas rungtynes turėjau stipriausią sudėtį ir visus pasiruošusius žaisti futbolininkus. Taip, mikrotraumų yra sunku išvengti, bet jų buvo ir svarbu, kad jas gana anksti pastebėjome ir tai neišsirutuliojo į kažkokias ilgesnes traumas, dėl kurių reikėtų praleisti rungtynes.

Visų pirma – didelė pagalba iš trenerių štabo, o didžiausius komplimentus norėčiau pasakyti kineziterapeutams – Tomui ir Martynui, kurie praėjusį mėnesį atliko labai didelį darbą. Jie atstatinėjo žaidėjus, juos prižiūrėjo, dirbo papildomas valandas. Manau, dėl to turėjau visą sudėtį sunkaus mėnesio metu. Be abejo, vienas mano, kaip trenerio, pagrindinių tikslų – turėti visus sveikus žaidėjus. Sezono metu tai yra gana sudėtinga, bet tuos procesus, kuriuos galiu kontroliuoti – treniruočių procesą, krūvius, atsistatymą, manau, man ir trenerių štabui pavyko gana gerai sureguliuoti. Džiaugiuosi dėl komandos – laukia antra sudėtinga čempionato dalis“, – apibendrino ketvirtą sezoną prie „Hegelmann“ komandos vairo stovintis vyr. treneris.

Kovo mėnesio geriausiu treneriu buvo pripažintas „Džiugo“ vairininkas Andrius Lipskis, balandį – „Žalgirio“ strategas Vladimiras Čeburinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius