Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausiu jaunu mėnesio žaidėju tapo dainavietis

„Optibet A lygoje“ gegužės mėnesį solidžiu žaidimu išsiskyrė dar vienas futbolininkas iš Nigerijos – Alytaus DFK „Dainava“ krašto saugas Aaronas Olugbogi.
Aaronas Olugbogi
Aaronas Olugbogi / Dominyko Sidaro nuotr.

Birželio 2 dieną 22-ąjį gimtadienį pažymėjęs dainavietis buvo pripažintas geriausiu gegužės mėnesio jaunuoju futbolininku.

Praėjusį mėnesį „Dainavos“ žaidėjas per 4 mačus pelnė 2 įvarčius bei rezultatyviai asistavo komandos draugui. Iš viso šiame sezone nigerietis sužaidė 18 rungtynių, per kurias pasižymėjo 4 taikliais smūgiais bei 2 rezultatyviais perdavimais.

„Gegužės mėnuo kaip komandai buvo sunkus, kadangi iškritome iš LFF taurės ir pralaimėjome rungtynių, kurių nenusipelnėme. Tiesa, iš to daug išmokome, asmeniškai – tai padėjo mano augimui.

Mano šio sezono tikslas – pakelti savo žaidimo lygį. Tai pasakytina apie įvarčius, rezultatyvius perdavimus ir kita bei laukti galimybės“, – teigė A.Olugbogi.

Kovo mėnesio geriausiu jaunuoju žaidėju tapo „Riteriams“ priklausantis, tačiau Telšių „Džiugui“ paskolintas Juozas Lubas, balandį – kitas sostinės klubo atstovas Ebuka Onah.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas