Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Madrido „Real“ pristatytas Z.Zidane'as: „Sugrąžinsiu klubą, kur jam vieta“

„Geriausias treneris pasaulyje sugrįžta į „Real“ klubą“, – taip po 10 mėnesių pertraukos į Madridą sugrįžusį Zinedine'ą Zidane'ą pristatė klubo prezidentas Florentino Perezas. Legendinis prancūzas yra pasirengęs gelbėti skandalingai iš Čempionų lygos iškritusį klubą.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tris kartus iš eilės Čempionų lygą su Madrido klubu laimėjęs Z.Zidane'as sudrebino pasaulį, paskelbęs apie pasitraukimą. Taip pat netikėtai jis sugrįžo į buvusį klubą.

Kalbama, kad Z.Zidane'as numatė „Real“ klubo griūtį, nes F.Perezas nenorėjo skirti pakankamai pinigų komandos atnaujinimui ir dėl to prancūzas nusprendė pasitraukti.

Juleno Lopetegui ir Santiago Solari darbas „Real“ klube tapo tikru fiasko, todėl buvo sugrąžintas legendinis klubo žaidėjas.

Prezidentas F.Perezas atskleidė, kad Z.Zidane'ui darbą pasiūlė prieš penkias dienas ir šis ilgai nesvarstė: „Tu parodei savo meilę ir atsidavimą šiam klubui. Mes turime puikią komandą, bet po ilgų triumfo metų, mes nepasiekėme, ko tikėjomės. Turime pradėti ieškoti naujos nuostabios eros ir sugrįžti į aukščiausią lygį. Todėl ir pasikvietėme Zinedine'ą Zidane'ą.“

„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

46-erių prancūzas šiuos 10 mėnesių gyveno Madride, todėl sugrįžti į buvusį klubą jam bus gana paprasta ir jis neslėpė savo pasitenkinimo.

„Esu labai laimingas, kad grįžau. Noriu vėl dirbti ir pastatyti šį klubą ten, kur jam priklauso būti. Svarbiausia man pradėti dirbti jau rytoj. Aš nepamiršau, ką mes laimėjome kartu, bet nepamiršau ir blogų dalykų. Mes pralaimėjome Ispanijos čempioną, Karaliaus taurę, bet laimėjome Čempionų lygą. Žinau, kur esu“, – kalbėjo Z.Zidane'as.

Treneris atskleidė, kad turėjo ir kitų pasiūlymų, bet norėjo sugrįžti į „Real“, nes „tai geriausias klubas pasaulyje“.

Klubas paskelbė, kad su treneriu sudaryta sutartis iki 2022 metų birželio 30 dienos.

Šiuo metu Madrido klubas Ispanijos čempionate žengia trečioje vietoje ir 12 taškų atsilieka nuo „Barcelona“ ekipos. Būtent Katalonijos klubas prieš keletą savaičių išmetė „karališkuosius“ iš Ispanijos Karaliaus taurės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas