Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Graikijos futbolo rinktinės treneris Fernando Santosas: „Lietuva yra gerai organizuota ir pavojinga komanda“

Graikijos futbolo rinktinės treneris Fernando Santosas prieš Pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynes su Lietuvos futbolininkais teigė, kad mūsų šalies komandą įveikti bus sunku.
Graikijos futbolo rinktinės treneris Fernando Santosas
Graikijos futbolo rinktinės treneris Fernando Santosas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

58-erių metų amžiaus portugalas pažymėjo lietuvių organizuotumą, tačiau patikino, kad Graikijos rinktinės tikslas Vilniuje vienas – pergalė.

„Žinome savo varžovus gerai, jie mums parodė Graikijoje, kad laimėti nėra lengva. Be to, lietuviai sužaidė lygiosiomis su Slovakija, kuri yra tikrai stipri komanda. Vis dėlto turime žiūrėti į save, nes mūsų tikslas yra pasaulio čempionatas Brazilijoje, o tam, kad būtume ten, reikia laimėti rungtynes“, – teigė F.Santosas.

 

Paklaustas apie individualiai stipriausius Lietuvos rinktinės futbolininkus, portugalas neišskyrė nė vieno žaidėjo, pažymėdamas, kad jis visų pirma žiūri į visą komandą, o ne į kiekvieną žaidėją atskirai.

„Turime 21-ą žaisti galintį futbolininką, tad negalvojame apie tuos, kurie negali rungtyniauti. Manau, kad svarbiausia futbolo taktika yra būnant su kamuoliu atakuoti, o be jo – gintis“, – teigė apie galimą penktadienio rungtynių taktiką paklaustas F.Santosas.

Graikijos rinktinę į Vilnių atlydėjo visas būrys žurnalistų – jų LFF stadiono spaudos centre per F.Santoso spaudos konferenciją buvo gerokai daugiau nei lietuvių.

Graikų žurnalistai labiausiai domėjosi gerai žinomais Lietuvos rinktinė futbolininkais ir klausė, kur yra Darvydas Šernas, Tomas Danilevičius, Deividas Šemberas bei Andrius Skerla.

Primename, kad Lietuvos ir Graikijos rinktinių susitikimas LFF stadione vyks penktadienį 21 val. 45 min.

Pirmosiose rungtynėse Graikijoje šeimininkai lietuvius įveikė 2:0, o įvarčius įmušė Sotirios Ninis ir Konstantinos Mitroglou.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas