Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grandų dvikova – be nugalėtojo: „Manchester United“ ir „Chelsea“ sužaidė lygiosiomis

Dėl vietos pirmajame Anglijos „Premier“ lygos ketverte kovojančios „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“ tarpusavio mače pasidalijo po tašką. Lygos grandų akistata Old Traforde baigėsi lygiosiomis 1:1.
„Manchester United“ – „Chelsea“
„Manchester United“ – „Chelsea“ / „Scanpix“ nuotr.

11-ą mačo minutę Juanas Mata, buvęs „Chelsea“ saugas, tiksliu smūgiu užbaigė fantastiškai suregztą „Manchester United“ kombinaciją ir išvedė šeimininkus į priekį.

Raudonieji velniai pirmavo iki 43-iosios minutės, kai Marco Alonso rezultatą išlygino. „Chelsea“ gynėjas pirmas prišoko prie kamuolio, kai Davidas De Gea jį atmušė po tolimo smūgio.

Antrajame kėlinyje komandos įvarčiais nepasižymėjo.

„Mes norėjome laimėti, mums reikėjo laimėti. Esame nusivylę. Gerai žaidėme pirmoje rungtynių pusėje – taip turėtume pradėti visas rungtynes“, – „The Guardian“ cituoja J.Matą.

Ispanas nebuvo linkęs kritikuoti vartininko Davido De Gea, kurio žaidimo brokas lėmė „Chelsea“ įvartį.

„Davido žaidimo lygis abejonių nekelia. Taškų, kuriuos jis mums uždirbo per pastaruosius 7 sezonus, skaičius yra neįtikėtinas. Jis – vienas geriausių pasauly. Mes visi blogų ir gerų karjeros epizodų, o jis pakankamai užsispyręs, kad į tai sureaguotų teigiamai“, – sakė J.Mata.

„Scanpix“ nuotr./Davidas De Gea
„Scanpix“ nuotr./Davidas De Gea
„Scanpix“ nuotr./Davidas De Gea
„Scanpix“ nuotr./Davidas De Gea

Jis pripažino, kad „velniams“ bus sunku finišuoti pirmajame ketverte: „Turime laimėti kitas dvejas rungtynes ir pažiūrėti, kas nutiks“.

„Taip, gera diena, bet galėjo būti dar geresnė. Jei būtume labiau pasitikėję savimi, manau, būtume galėję pelnyti dar vieną įvartį. Mums reikia daugiau atkaklumo, žaidžiant išvykose. Pradėjome lėtai, praleidome įvartį, bet sureagavome, ir tai geras dalykas. Nepamenu, kad jie būtų turėję progų antrajame kėlinyje“, – sakė Edenas Hazard'as, „Chelsea“ saugas.

„Manchester United“ šiose rungtynėse kamuolį kontroliavo 51 proc. laiko, bet atliko tik 7 smūgius, kai „Chelsea“ smūgiavo 16 kartų.

Šių komandų tarpusavio rungtynėse „Premier“ lygoje svečiai nuo 2013 metų, kai „Chelsea“ Old Traforde tirumfavo 1:0, nėra laimėję nė karto.

„Chelsea“ su 68 taškais lieka ketvirtoje pozicijoje, dviem taškais lenkdama „Arsenal“ ir dviem atsilikdama nuo „Tottenham“.

„Manchester United“ įsirašė 65-ąjį tašką ir atsilikimą nuo „Arsenal“ sumažino iki minimumo.

VIDEO: „Vieni vartai“: Premjero pareiškimas dėl stadiono, svastikos Italijoje ir didelė intriga Anglijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas